Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sugar Daddy ajánlat nyilvánosan, volt már részed hasonlóban?
Történt már veled olyan, hogy szórakozóhelyen,étteremben, stb, voltál aztán egy vadidegen férfi odament hozzád,ajánlatot tett, hogy szívesen lenne az támogatód? (Sugar Daddy)
Lakás,autó,rengeteg pénz a szexuális együttlétért cserébe,tehát mindent magkapsz amit szeretnél ha csak vele létesítesz szexuális kapcsolatot!
Mi lenne az első reakciód ilyen szituban?
A Puncs.hu kaput nyit arra a világra, amire mindannyian vágyunk.
A Puncs.hu egy olyan társkereső oldal, ahol mi feltesszük előre azokat a kérdéseket, amiket az első randin úgyis megkérdeznél. Kutatások bizonyítják, hogy az első randin az egyik legfontosabb kérdés, ami elhangzik, a leendő párod családi állapotára, anyagi státuszára, munkájára vonatkozik.
Néhány előre feltett kérdés, amire kíváncsi vagy. A Puncs.hu ennél se nem több, se nem kevesebb.
Ki ne szeretne kellemes társasággal utazgatni, kikapcsolódni, kiállításokra, megnyitókra, gyertyafényes vacsorára járni, vitorláson kortyolni a kedvenc koktélját vagy éppen egy eldugott, ám de gyönyörű szállodában kipihenni a mindennapok fáradalmait? Mindezt egy olyan emberrel, akivel teljes párkapcsolatot, szerelmet élhet át.
Ez az oldal a boldogságról szól, amit keresünk.
Ötös válaszoló, hát ez úgy jön ide, hogy a kérdező féltette, kinek volt sugardaddy-s ajánlata. Le is írtam, hogy nekem volt, de nem pont sugardaddy-s, de gondoltam megosztom.
Nem tudom, hogy fizetett volna-e érte, az nyilván nem derült ki. Meg hát a bdsm nem olyan, amiért fizetnek általában az emberek. Az csak a sugar kapcsolatban szokott lenni.
Nem, mára már nem rémedek el tőle, de akkor kiskorú fejjel elég rémesnek tűnt és megijedtem. Ma már nem futnék el, azért én is informáltabb vagyok már ezen a téren, szerintem tudnám kezelni.
Hááát elég furcsa, hogy valaki így vezeti be a bdsm-et.
Mondjuk aki így viselkedik, abból nem nézem ki, hogy jó dom lenne - és akkor nagyon udvariasan fogalmaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!