Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknak tetszenek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tetszenek a transznemű nők?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy heteroszexuális férfi vágyhat-e egy transznemű nőre, ettől most meleg lesz és a férfiakat szereti ? Esetleg keresi az identitását? Vagy biszexuális és most kezdi felfedezni? ( Az utóbbi időben kezdett a transznemű nőket nézni, követni stb .. előtte nem ) (egy kérdésekkel teli barátnő, aki nem utasítaná ez miatt el csak kíváncsi és félek attól ha őt kérdezem megbántom vagy az a folyamat,ami elindult benne megrekedne..)

2021. jún. 18. 09:57
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
91%
Ha kifejezetten nőies, női identitása van (nőként él), akkor igen. Nem vagyok biszex, szerintem ez nem még hetero dolog.
2021. júl. 2. 13:07
 42/47 anonim ***** válasza:
43%
Hiába a női jegyeihez vonzódsz, onnantól, hogy a farkával is kezdened kell valamit, az már nem a hetero kategória.
2021. júl. 2. 13:12
 43/47 anonim ***** válasza:
#39 az a crossdresser.
2021. júl. 5. 00:21
 44/47 anonim ***** válasza:
És nem összekeverendő.
2021. júl. 5. 05:34
 45/47 anonim ***** válasza:

A noi vonasokhoz vonzodom, nem erdekel ha mellette farka van, de nem is neveznem magamat teljesen heteronak (nem emiatt, hanem azert, mert mar voltam kivancsisagbol ferfival es nem volt egy olyan rossz elmeny, amire azt mondanam, hogy soha tobbet meg egy ilyet).

Szoval nekem biszex ferfikent bejonnek a transz nok. Kicsit olyan az erzesem veluk kapcsolatban, hogy mindketto nembol a "legjobb" dolog van meg bennuk.

2021. júl. 9. 09:35
 46/47 anonim ***** válasza:
49%

Nekem okés lenne ha már alul is át lenne műtétve.

Okés a farok is egy két évig de örökké nem. Plusz szeretek gyereket majd, tudom ő nem szülhetne. De valahogy mindenképp punci párti vagyok.

Szóval ha már az van neki akkor okés lenne.

18f

Ha csak szexre keres a transz lány fiút akkor okés nekem ha farka van.

2021. júl. 9. 21:52
 47/47 anonim ***** válasza:
34%
Hogy sok férfinek ennyire minden mindegy legyen már, csak verje vissza a fényt, és legyen rajta lyuk...
2021. júl. 10. 20:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!