Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok fiúk, kinek milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok fiúk, kinek milyen igazán pofátlan megcsalásos sztorija van?

Figyelt kérdés

Arcpirító történetek amiket névvel tutira nem mesélnél el senkinek, eldurvult bulikról, tini osztálykirándulásokról, munkahelyi, családon belüli botlásokról, szomszédokról.

De jöhetnek olyan sztorik is ami nem feltétlenül megcsalás, viszont életed legdurvább szexkalandja egy részeg estéről, ami után másnap vakartad a fejed, hogy "uhh, ezt nem biztos hogy kellett volna..."

30F

#szex #megcsalás #kaland #buli #Extrém, Pofátlan
2021. jún. 18. 01:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
11%

Mert nem értem miért nem szakítottál, ha át voltál bas.zva?

Később elmondtad ezeket a párodnak?

2021. júl. 17. 22:16
 12/14 anonim ***** válasza:
50%

Volt egy exem egy másik városbol, és a szülinapjára mentem és ott voltam pár napot. De az én városombol jött egy másik lány is, aki a legjobb baràtnője volt a koleszbol, és ő is ott volt pár napot. Végül ez a másik lány megismert egy csávót a exem városábol, és összejöttek.

Végül jött az alvás ideje, ugyan abban a szobában voltunk, én az exemel az egyik àgyon, a barátnője pedig a másik ágyon a csávójával.

Aztán halottuk, hogy a másik ágyon indul a party, és akkor mi is beindítottuk. Nyár közepén takaró nélkül mindenki látot mindent, a TV világítot. Izgi volt látni a másik lányt meztelenül, de furcsa volt hogy ők is végignézték ahogy meztelenre vetkőztetem az exem.

Tettük a dolgunk minis, ők is. A másik csávó hamar végzet és elaludt, a másik csaj pedig àtjöt hozzánk az ágyra, és nézte ahogyan mi kefélünk és közben kényeztette magàt.

Nekem jó buli volt

2021. júl. 18. 02:05
 13/14 anonim ***** válasza:
32%

Utolsó!

Ez nem megcsalás.

2021. júl. 18. 02:15
 14/14 anonim ***** válasza:
71%
Tudom. De nem is kell feltétlenül megcsalás legyen
2021. júl. 18. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!