Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok fiúk, kinek milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok fiúk, kinek milyen igazán pofátlan megcsalásos sztorija van?

Figyelt kérdés

Arcpirító történetek amiket névvel tutira nem mesélnél el senkinek, eldurvult bulikról, tini osztálykirándulásokról, munkahelyi, családon belüli botlásokról, szomszédokról.

De jöhetnek olyan sztorik is ami nem feltétlenül megcsalás, viszont életed legdurvább szexkalandja egy részeg estéről, ami után másnap vakartad a fejed, hogy "uhh, ezt nem biztos hogy kellett volna..."

30F

#szex #megcsalás #kaland #buli #Extrém, Pofátlan
2021. jún. 18. 01:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%

Rájöttem, hogy a pasim szexpartnereket keres magának (együtt éltünk). Onnantól én sem fogtam vissza magam. Volt olyan, amikor ugyanazon a napon szexeltem a pasimmal és a szexpartneremmel. Izgi volt.

L

2021. jún. 18. 02:19
 2/14 anonim ***** válasza:
28%
Szerinted itt fognak felvágni az igazi nők?
2021. jún. 18. 06:08
 3/14 anonim ***** válasza:
29%
Mintha ezzel "felvágni" lehetne. Nem leégetni magad...
2021. jún. 18. 14:14
 4/14 anonim ***** válasza:
67%

Szenteste dugtam meg az akkori csajom lakásán az exemet. Az akkori barátnőm hazautazott a szüleihez, az exem meg pont erre járt, de nem volt szállása. Hideg volt, na... kicsit felmelegítettük egymást. Egyszerre volt izgi es aljas dolog is.

40/F

2021. jún. 19. 00:27
 5/14 anonim ***** válasza:
16%

1-es!

Miért szexeltél egy nap mindkettejükkel?

2021. júl. 17. 16:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Igy alakult az a nap.
2021. júl. 17. 18:07
 7/14 anonim ***** válasza:
19%
Ez mit jelent? Hogy-hogy így alakult?
2021. júl. 17. 21:57
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Aznap ert ra a szexpartnerem, es mivel az exemmel kb. mindennap szexeltunk, igy esett meg, hogy egy nap mindkettojukkel dugtam :)
2021. júl. 17. 22:02
 9/14 anonim ***** válasza:
19%
Miért szexeltetek minden nap, ha nem is szerettétek egymást?
2021. júl. 17. 22:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert mondjuk mindketten eleg szexorientaltak voltunk.

Plane ha ott van egy ellenkezo nemu vonzo egyen, akkor nyilvan kihasznalja az ember a lehetosegeit. Konkretumokat nem irok.

De ennyit errol, el sem tudom kepzelni miert erdekel ez ennyire.

2021. júl. 17. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!