Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok fiúk, kinek milyen igazán pofátlan megcsalásos sztorija van?
Arcpirító történetek amiket névvel tutira nem mesélnél el senkinek, eldurvult bulikról, tini osztálykirándulásokról, munkahelyi, családon belüli botlásokról, szomszédokról.
De jöhetnek olyan sztorik is ami nem feltétlenül megcsalás, viszont életed legdurvább szexkalandja egy részeg estéről, ami után másnap vakartad a fejed, hogy "uhh, ezt nem biztos hogy kellett volna..."
30F
Rájöttem, hogy a pasim szexpartnereket keres magának (együtt éltünk). Onnantól én sem fogtam vissza magam. Volt olyan, amikor ugyanazon a napon szexeltem a pasimmal és a szexpartneremmel. Izgi volt.
L
Szenteste dugtam meg az akkori csajom lakásán az exemet. Az akkori barátnőm hazautazott a szüleihez, az exem meg pont erre járt, de nem volt szállása. Hideg volt, na... kicsit felmelegítettük egymást. Egyszerre volt izgi es aljas dolog is.
40/F
1-es!
Miért szexeltél egy nap mindkettejükkel?
Mert mondjuk mindketten eleg szexorientaltak voltunk.
Plane ha ott van egy ellenkezo nemu vonzo egyen, akkor nyilvan kihasznalja az ember a lehetosegeit. Konkretumokat nem irok.
De ennyit errol, el sem tudom kepzelni miert erdekel ez ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!