Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőknél rekord, hogy kin hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél rekord, hogy kin hány pasi ment át? (nem pletykából, ha nő vagy, leírhatod a számod, csak döntsd meg a lentit)

Figyelt kérdés
25 éves, 13 évesen kezdett szexelni, 12 év alatt 17 partnere volt. Kapcsolat és alkalmi vegyesen.
2021. jún. 17. 21:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
21 vagyok,a mostani barátom volt az első nekem és nem szégyellem🤷‍♀️
2021. jún. 17. 21:28
 2/17 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Maradjon is így.
2021. jún. 17. 21:29
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
21 vagyok és 19 évesen volt az első pasim.Egyáltalán nem szégyellem.
2021. jún. 17. 21:31
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

1.

3 éve tart a kapcsolat, 20 vagyok.

2021. jún. 17. 21:33
 5/17 A kérdező kommentje:

ne azt írjátok hogy mikor volt az első.... hanem hogy x évesen y év alatt hány partneretek volt összesen

pl. 3-asnak lehetett azalat a 2 év alat 5 pasija, szóval ez nem válasz

2021. jún. 17. 21:35
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

"szóval ez nem válasz"

Én épp azon csodálkozom, hogy van olyan nő, aki egy így megfogalmazott kérdés után egyáltalán válaszra méltat:

"... hogy kin hány pasi ment át?"

Rajtad hány nő ment át?

2021. jún. 17. 21:42
 7/17 A kérdező kommentje:

2-vel volt minden

1 csak szopott

1-nél nem állt fel, ott csak szopkodott de nem sikerült

1-nél lehetett volna minden de nem volt óvszer

ezt 2.5-nek számolom :D de ha akarsz ilyen kérdést írd ki és ezek oda mennek

2021. jún. 17. 21:45
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tokmindegy? Akinel nincsen eselyed annal akkor se lenne, ha meg szuz lenne, meg akkor se, ha nagyon tapasztalt. Akinel meg lenne eselyed, nem fog "elhasznalodni" attól, hogy nem te vagy neki az elso. Nehez felfognod, hogy a nok is elvezhetik a szexet es nem kell arra varniuk, hogy egy hozzad hasonloval "ferfival" talalkozzanak?
2021. jún. 17. 21:46
 9/17 anonim ***** válasza:
3as vagyok:csak egy pasim volt.Akivel 19 évesen jöttem össze azóta már vége.
2021. jún. 17. 21:49
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

15 éves érettségi találkozón voltam fültanúja annak, ahogy két osztálytársnőnk (gimiben legjobb barátnők voltak) férfiakról beszéltek. Egyik mondta, hogy hosszú kapcsolata után egy évig pasasokkal kísérletezett, míg végre megtalálta az igazit, aztán mikor a barátnő megkérdezte, hogy hánnyal feküdt le, akkor azt mondta, hogy “kb. 50-nel”.

Én teljesen meglepődtem rajta, mert egy igényes, kultúrált, mértékletes csajként ismertem - baráti köröm része is volt úgy 5 évvel korábban még - ez alatt egy kalandjáról sem tudunk, csak két hosszútávú kapcsolatáról. Akit választott pasast el is vette, két gyerekük van, szép családi házuk.

(Nem dumáltam ezt osztálytársaknak tovább.)

2021. jún. 17. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!