Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, maximum hányszor tudott elélvezni 24 óra alatt a pasitok? Ti ezalatt hányszor? Mióta voltatok együtt? Hány évesek voltatok és mennyi a partner?
Nálunk általában fordítva van...
Én nem élvezek el 2-3 héten keresztül, ő pedig a 2 hét alatt legalább 40-45-ször...
Ja én vagyok a fiú.
Szeretem, hogy nekem nem engedi az élvezést.
Egyszer a barátommal pont ennek kapcsán versenyeztünk, hogy melyikünk tudja többször elérni, hogy a másik elélvezzen. Nem 24 órás volt, hanem ébredéstől (ami talán kilenckor volt) amíg az egyikünk el nem ismeri a másik győzelmét.
Ő 11-szer élvezett el (a dologhoz hozzátartozik, hogy ezelőtt három napig semmilyen szexualitás nem volt), én 13-szor. Végül én adtam fel.
Ekkor két és fél éve voltunk együtt, ő 27 éves volt, én pedig 25.
Még sose volt annyira üres az életünk, hogy 24 óránk legyen ágyban fetrengeni.
Napi 1, maximum 2 alkalommal vagyunk együtt, akkor ő egyszer, én 1-4 alkalommal megyek el.
N25 (ő f27)
ő 5x, én meg 1x vagy egyszer sem
ahogy alakult :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!