Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hány menet a rekord egy nap alatt?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is légyszi2020. jan. 28. 18:06
1/13 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi számít 1 menetnek?
2/13 anonim válasza:
1x volt 6 alkalom na úgy ki dörzsölődött a puncim h 2hetig mosoly szünet volt . Ülni is rossz volt
4/13 anonim válasza:
Asszem' 10 menet volt két nap alatt 21 éves koromban. Csak onnan tudom mert 3 csomi óvszert vittem és volt +1 orál "végig" előjáték is :) Hát ja, egyszer volt fiatal az ember, ettől még utána is van élet és nem kell lemondani a szexről akkor sem ha nem 5x megy egy nap.
5/13 Bummer válasza:
Meg nem tudnám mondani. A menetek elég sokszor különböző "tartalmakkal" vannak megtöltve.
A leghosszabb idő amikor 8-10 óra volt és pár perc szünet a "menetek" között.
36F
6/13 anonim válasza:
Este kilenckor bele ült a lány és reggel 4 kort szállt le. Extrém szűk puncija volt, ezért folyamatosan állt benne a farkam. Reggelre tiszta sperma volt minden. 1 óra alvás után még megdugtam a kádban is. Ány menet volt? Ahh ki számolta
8/13 anonim válasza:
Nekem volt egy csaj, akivel reggel 8.-tól du. 4.-ig szexeltem. Fantasztikus volt, és este már SMS-ben minél hamarább ismétlést kért. Olyan 6-7 menetet nyomtunk le. Ilyesmire keresnék olyan lányt aki szereti a hosszú szeretkezéseket.
9/13 anonim válasza:
Huhh srácok én kezdő vagyok itt a fentiekhez képest. Nekem három volt a max az is életemben egyszer. Egy délelőtt és délben egy olyan csajjal aki nálam volt, mert évek óta ismertük egymást suliból, s most ott aludt mert éjjel már nem volt vonat, s este meg a csajomat varrtam le amikor nála aludtam. Így volt meg a három. Azóta is max volt a kettő egész életemben.
Szégyen nem szégyen, ez van. Mondjuk eddig a kérdésig eszembe nem jutott ezen gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!