Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha másodunokatesóm leszopott?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha másodunokatesóm leszopott?

Figyelt kérdés
Már nagyon rég nem találkoztunk viszont most egyik este összefutottunk EB meccset nézni pár haverral és ő is ott volt. Kicsit ittunk is és a végén nem bírt ellenállni nekem (és én se neki mert amúgy nem rossz csaj még ha nem is az esetem alapvetően). Úgy volt a sztori hogy a végén hazafelé ketten maradtunk mert a többiek villamossal mentek mi pedig metróval. Leszálláskor mondtam hogy elkísérem a kapualjig ahol albérletben lakik mert veszek másnapra péksütit magamnak a közeli kisboltban. Ott azt mondta nézzem meg a lakását amibe belementem bár siettem volna. Hát végül ott történt meg a dolog :D egymásnak estünk de csak orálisan kényeztetett. Élveztem nagyon viszont kicsit megbántam rögtön utána a dolgot de ő azt mondta szerinte nem gáz mert ez nem szex. Végülis igaza van. Szerintetek? Történt veletek ilyesmi? (Én 23F / Ő 20L)

2021. jún. 17. 18:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
91%
Van olyan ismerősöm hogy eltitkolt gyerekek, külön nevelőszülőknél nevelkedtek fel és nem tudtak egymás létezéséről, holott testvérek! Megismerkedtek mikor felnőttek, kapcsolatban voltak, házasodtak és gyerekük van. Kb 1 éve derült ki hogy vérszerinti testvérek!!!! DNS vizsgálat során, mert az egyik nevelőszülő tudtára került hogy ki kicsoda. Mai napig együtt vannak, de törés van az életükben ez miatt.
2021. jún. 18. 05:38
 22/28 anonim ***** válasza:

Nem gáz.

Ha csak másod unokatestvér, akkor az már szinte nem is rokon.

Így, hogy nem történt fizikai behatolás, csak orális szex, így meg főképpen ez nem számít semminek.

Egyenes ági rokonságnál is csak a közösüléssel van elvileg a baj, és a tiltás.

Ott az orál sem szép dolog, de baj nem származik belőle.

Vérkeresztezés csak közösülés útján valósulhat meg.

Legközelebb te meg jól nyald ki őtet. Nehogy már ott hagyd a csúcson, benedvesedett bugyingóval. !! 😥😢

2021. jún. 18. 10:28
 23/28 anonim ***** válasza:
Az én nagyszüleim is másod-unokatestvérek. Az ilyen házasságot az egyház és az állam is engedélyezi, mert már nagyon alacsony a rokonsági fok. Így tehát önmagában nem gáz. Persze ez csak akkor igaz, ha valóban rokoni vonalon másod-unokatestvérek (tehát nem a szüleitek voltak testvérek, hanem a nagyszüleitek), és nem valami félreértett szóhasználatról van szó.
2021. jún. 18. 13:45
 24/28 exronin ***** válasza:
100%
Azért cserébe én csak kinyaltam vagy megujjaztam volna... Neked jó volt, neki még semmi?
2021. jún. 18. 16:03
 25/28 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket. Nyilván ha közelebbi rokon lett volna nem engedtem volna neki. Am az is hozzá tartozik a sztorihoz hogy közben megujjaztam és többször el is ment élvezte ő is. Nekem egyszer elég volt ez a kaland vele ki ne derüljön ez az egész...
2021. jún. 18. 16:11
 26/28 exronin ***** válasza:
76%
Aha, na itt már mesekönyv...
2021. jún. 18. 16:35
 27/28 musicboy válasza:
66%
ha jól eset miért is ne!
2021. jún. 19. 05:54
 28/28 anonim ***** válasza:
66%
Mi szoktunk szexelni...
2021. jún. 20. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!