Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha másodunokatesóm leszopott?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha másodunokatesóm leszopott?

Figyelt kérdés
Már nagyon rég nem találkoztunk viszont most egyik este összefutottunk EB meccset nézni pár haverral és ő is ott volt. Kicsit ittunk is és a végén nem bírt ellenállni nekem (és én se neki mert amúgy nem rossz csaj még ha nem is az esetem alapvetően). Úgy volt a sztori hogy a végén hazafelé ketten maradtunk mert a többiek villamossal mentek mi pedig metróval. Leszálláskor mondtam hogy elkísérem a kapualjig ahol albérletben lakik mert veszek másnapra péksütit magamnak a közeli kisboltban. Ott azt mondta nézzem meg a lakását amibe belementem bár siettem volna. Hát végül ott történt meg a dolog :D egymásnak estünk de csak orálisan kényeztetett. Élveztem nagyon viszont kicsit megbántam rögtön utána a dolgot de ő azt mondta szerinte nem gáz mert ez nem szex. Végülis igaza van. Szerintetek? Történt veletek ilyesmi? (Én 23F / Ő 20L)

2021. jún. 17. 18:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
72%

A másodunokatestvérnek semmi köze az unokahúghoz

2021. jún. 17. 19:30
 12/28 anonim ***** válasza:
58%
Másodunokatestvéred aki lány, fiatalabb,mint te..azt rokonságon kívül "ki"d" neked akkor? Hogy hívod?:)
2021. jún. 17. 19:48
 13/28 anonim ***** válasza:
60%

Családi kapcsolat akkor is. Unokatestvér,még ha távolabbi is, rokonság.. erkölcsileg, mindenhogy gusztustalan.

6osnak igaza van,meg az alatta lévő mindegyik embernek.

De sajnos ez a világ van. Kb mar teso tesoval, lány lannyal,fiú fiuval, és dicsőítés van annak,aki ezt nyilvánosan szereti közölni.

Bár ezután törlöm is a megválaszolat kerdesektol,mert jönnek a mindenhez is értő tudós magyar emberek okoskodni,szóval nyugodtan irkalhattok:D

2021. jún. 17. 19:54
 14/28 anonim ***** válasza:
41%
Ès a metró elvitt Borsodig vagy mi?
2021. jún. 17. 20:11
 15/28 anonim ***** válasza:
17%
Neked nem gáz more…
2021. jún. 17. 20:24
 16/28 anonim ***** válasza:
51%
Az baromi távoli rokon, alig van vérkötelék.
2021. jún. 17. 20:39
 17/28 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz, szerintem ha nem anyád v apád baszod, szopatod meg azon kívül minden normális. De
2021. jún. 17. 21:03
 18/28 anonim ***** válasza:
89%
Ha jól tudom, még az Egyház szerint is rendben van másod unokatestvérnél a komolyabb kapcsolat. Mivel “vér szerint” nagyon kevés helyen és kifejezetten “messze” vagytok egy nagy kapcsolatrendszer tagja.
2021. jún. 17. 23:48
 19/28 anonim ***** válasza:

#18-as vagyok.

A Google segítségével meglehet bizonyosodni arról mi is a másod unokatestvér pontosan, amit ugye össze szoktak téveszteni az unokahúg/báttyal.

Írd be, hogy “másodunoka testvér”

Aztán menj a képekre. Kiadja a fát.

2021. jún. 17. 23:54
 20/28 anonim ***** válasza:

Hm, imádom az ilyen sztorikat!

Figyelj ez olyan, hogy kb mindenki szerint igen gáz, viszont ezeknek a többsége elveskedő álszent prűd pöcs(vagy pna), akinek egész életében nem lesz annyi kalandja mint amennyi neked osztva 10 - el.

Úgyhogy az számít csak hogy neked gáz -e. Nyilván apu anyu stb ne tudjon róla, de amúgy szerintem örülj neki. Ezekre a kalandokra fogsz emlékezni életed végéig, nem az insta posztokra.... 😉

2021. jún. 18. 01:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!