Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó külső alapján lehet arra következtetni hogy a csajszi jól cumizik?
Nagyon kis tiptop,jó testű,barna bőrű(nem roma)tetovált,baba arcú csajról van szó,úgy tudom szeret szopni de a méretem hát nem éppen átlagos,inkább nagyobb így nem tudom hogy mennyire megy majd neki a cumizás és hogy mennyire lehet majd egyáltalán szopatni.
Még nem mondtam neki mekkora mert úgy is látja majd de eddig volt aki nem annyira örült hogy ekkora nekem meg azért látni egy csajon ha a meglepődés nem túl pozitív.
Tehát a jó külseje alapján lehet egyáltalán sejteni hogy fogja csinálni,mennyire megy majd neki?
"Jó külső és belső tulajdonságokról arra lehet következtetni hogy sokat szexelt már, így sok tapasztalata van, így valószínűleg jobb az ágyban mint az átlag."
Nem! Abból, hogy valaki sokat szexel a jó külső-belső miatt még egyáltalán nem biztos, hogy jó az ágyban. Sőt!
Férfiben, nőben is sok olyat ismerek, aki nagyon könnyen visz bárkit az ágyába, bomlanak utána az ellenkező neműek, éppen ezért nem is nagyon erőlteti meg magát.
Sőt, pont a jó külső miatt ezt gyakran el is nézik nekik - legalább ideig óráig-, nem baj, ha nincs orál, nem baj, ha figyelmetlen, ha unalmas, majd biztos megváltozi, meg ugye "juj, hát mégis egy ilyen isten(nő) van az ágyamban".
Egyszerűen sok ilyen ember nem szorul rá, hogy figyelmes legyen, hogy fejlessze a szexuális kultúráját, mert így is kell, és ha mégsem, akkor gond nélkül vált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!