Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A jó külső alapján lehet arra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó külső alapján lehet arra következtetni hogy a csajszi jól cumizik?

Figyelt kérdés

Nagyon kis tiptop,jó testű,barna bőrű(nem roma)tetovált,baba arcú csajról van szó,úgy tudom szeret szopni de a méretem hát nem éppen átlagos,inkább nagyobb így nem tudom hogy mennyire megy majd neki a cumizás és hogy mennyire lehet majd egyáltalán szopatni.

Még nem mondtam neki mekkora mert úgy is látja majd de eddig volt aki nem annyira örült hogy ekkora nekem meg azért látni egy csajon ha a meglepődés nem túl pozitív.

Tehát a jó külseje alapján lehet egyáltalán sejteni hogy fogja csinálni,mennyire megy majd neki?

2021. jún. 16. 16:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem
2021. jún. 16. 16:28
 2/13 anonim ***** válasza:
70%

Nem de ha először finoman állsz a csajhoz ès nem èrezteted vele,hogy okvetlen le kell nyelnie a farkad,hagyod,hogy ő cuppanjon rá ès ő irányítson akkor ha kellően felizgult menni fog az mèlyebbre is csak ne legyen benne èrezhető elvárás.

L

2021. jún. 16. 16:31
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet. Belefutottam már abba, hogy fullos cicababa, de olyan fadarab volt az ágyban mint egy gumibaba. A személyiségtől függ mennyire tudja elengedni magát - inkább egy átlagos, de szenvedélyes mint egy plázacica.

S szép "reményekkel" vágsz bele a szexbe, eleve az érdekel a partnerél hogy lehet-e majd "szopatni". Mondjuk aki méretét tartja a legfontosabbnak ott ne is csodálkozzon az ember a hasonló gondolkodási nívón 😂

2021. jún. 16. 16:32
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem. A legjobbat eddig egy nem annyira dekoratív hölgytől kaptam, a legcsinosabbak meg gyakran teljesen sótlanok
2021. jún. 16. 16:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Ez merő hülyeség!
2021. jún. 16. 16:33
 6/13 anonim ***** válasza:

"Meg azért látni egy csajon ha a meglepődés nem túl pozitív."

Szerintem semmiképp sem a méret miatt. Nekem 19cm ami elég nagy de azért nem valami néger faltörő kos, és mindig jó érzés látni azt a meglepődéssel vegyes felizgult arcot amit vágnak a lányok mikor először látják😄

20F

2021. jún. 16. 16:37
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem a külsőn múlik, hogy milyen az ágyban. Eddig egy teljesen átlagos külsejő nő adta a legjobb orál élményemet:)
2021. jún. 16. 16:40
 8/13 anonim ***** válasza:

Térdelt már előttem olyan "cicababa", aki úgy szopott, mintha az elete múlt volna rajta. Imádta csinálni, és jól is csinálta.

Volt olyan is, aki legyünk túl rajta hozzáállással orálozott.

És volt teljesen átlagos küllemű barátnőm, aki megőrült a szopásért és olyan is, aki nem szeretett szopni.

Szóval: Nem, nem tudhatod.

2021. jún. 16. 17:36
 9/13 anonim ***** válasza:
69%

Én mindig megkapom, hogy nem gondolták volna rólam 😋.

Ezekszerint szende lánynak tűnök.

Pedig imádom a fa.....

2021. jún. 16. 17:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem lehet. Persze némelyik arcára rá van írva, hogy oda van a f@szért, de sokszor tudnak meglepetést okozni, jót és rosszat is.
2021. jún. 16. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!