Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 alatt vagy felett jobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 alatt vagy felett jobb elveszteni a szüzességet?

Figyelt kérdés
Most így utólag azon gondolkodom milyen jó lett volna pl nyáriszünetben szexelgetni.
2021. jún. 15. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
teljesen mindegy
2021. jún. 15. 14:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez egyénfüggő, akkor jó szexelni először ha érett vagy rá és van megfelelő pár hozzá. Én 16 évesen veszítettem el a szüzességem, nekem teljesen ideális volt.
2021. jún. 15. 14:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor, amikor megfelelő partnert találsz hozzá.
2021. jún. 15. 14:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rá szabály...
2021. jún. 15. 14:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha elég érett vagy hozzá, persze hogy jobb minél hamarabb. De hát nem mindenki az tiniként(én sem voltam)
2021. jún. 15. 14:40
 6/10 anonim ***** válasza:
14%
...én óvodás korom óta egyfolytában elvesztem a szűzességem... :-)
2021. jún. 15. 15:17
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
Ha kellően érett a gondolkozásod, és felelősségteljesen védekezel, és vágysz rá, akkor jobb. Mert miért is lenne jobb elnyomni a vágyat, ha mindnen adott? Tini kor erről szól, tombolnak a hormonok, meg lehet élni őket ésszel is, felesleges az erőltetett önmegtartóztatás. Nem kell persze fűvel fával, én is 17 évesen vesztettem el, és 2 évig együtt is voltunk, én így éltem meg, és tökéletes volt.
2021. jún. 15. 15:48
 8/10 anonim ***** válasza:
46%

6# 👍👍

Az semmi, én meg óvodás korom óta egyfolytában el szeretném veszteni a szüzességemet, mivel azonban még mindig nem sikerült, rendszeresen öngyilkosságot követek el 😂😂

2021. jún. 15. 16:12
 9/10 anonim ***** válasza:
90%
Én éppen 20 voltam. Igen, jobb lett volna korán elveszteni, ha lett volna olyan ember, akivel szívesen meg is tettem volna, viszont nem volt - szóval a magam részéről összességében nem bántam meg.
2021. jún. 15. 17:26
 10/10 anonim ***** válasza:
46%
A legjobb minden héten elveszíteni.
2021. jún. 15. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!