Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan jobb elveszteni a szüzességeteket?
Tapasztalatlan a tapasztaltal vagy tapasztalatlan a tapasztalatlannal?
Saját tapasztalatokra is kíváncsi lennék
Én is tapasztaltabbal szeretném elveszíteni:) Mégiscsak megértőbb lenne ha bénáznák, meg biztos segítene is.
28F
Valójában mind a kettő lehet rossz és jó is. Ez inkább emberfüggő.
30/F
Igazából mindegy.
S igen, nagyon ember függő a jó vagy rossz szex.
De a válasz a hogyan részre:
Testileg, lelkileg, szívben felkészülten 😉
Az eszed pedig azért ott legyen.
A kiváló szex pedig a sok apróság tökéletessége.
-passzoltok hormonok alapján(illat)
-figyelmesség egymásra
-tisztelet
-szeretet
-bizalom
-megfelelő előjáték
-a dolgaitok megfelelő használata
(pl volt 5éves kapcsolatomban hiába volt 22cm-ese, de használni nem tudta, férjemnek 19cm és a 3 vagy 4. Szeretkezéskor zsinorba elvitt anno 17x kegyetlen mennyiségű hüvelyből spriccelő igazi orgazmussal, azóta is tartja a formáját)
Annyira mindegy. Egy tapasztalt is lehet önző, és simán leszarhatja, hogy mi jó neked, és mi nem.
Ahogy a fordítottja is igaz lehet. NEm csak gyakorlatban lehet tapasztalatot szerezni. Anno barántőm meglepődött, hogy ő volt nekem az első. Azt hitte szivatom, hogy szűz vagyok. Pedig nem. Elvileg ő volt a tapasztalt aztán a végén mégis ő lepődött meg, hogy milyen jó volt.
Mert utánaolvastam, igyekeztem odafigyelni rá, hogy mi, hogyan jó, mit ne csináljak.
Mindenkinek más.
Én szűz vagyok és szívesebben csinálnám először tapasztalatlannal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!