Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen veszítettétek el a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
Milyen volt? Nemet is írjatok!2019. júl. 3. 10:46
1/17 anonim válasza:
16 , jo volt nagyon nem fájt
23 l
2/17 anonim válasza:
Szintèn 16 ès nagyon jó volt annak ellenère hogy nagyot fogtam ki.
3/17 anonim válasza:
Tizenhét évesen az első komoly kapcsolatom alatt. A barátom akkor volt tizenkilenc éves. Mára persze megromlott a kettőnk közötti kapcsolat.
22/n
6/17 anonim válasza:
Sajnos csak 21 évesen. Jó volt, bár hamar elélveztem, de három menetet lenyomtunk aznap este.
25/F
7/17 anonim válasza:
23
Nehezen indult, de jó volt. Mondjuk mai fejjel akár maradhattam is volna szűz, semmit nem számít.
28F
9/17 anonim válasza:
Én nem vesztettem el! Odaadtam valakinek! Azért ez k va nagy különbség!
10/17 A kérdező kommentje:
10. Itt mindig van valaki, aki beleköt feleslegesen bizonyos kifejezésekbe, hogy aztán értelmesebbnek próbáljon látszani?
2019. júl. 3. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!