Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Visszataszító az ilyen punci?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszataszító az ilyen punci? (Nők és férfiak válasza is érdekel)

Figyelt kérdés

Mindig gyantázni szoktam, tehát semmi borotva, mégis mindig kipattog a bőr a szeméremdombomon és mikor kezdene visszanőni a szőr, több benövés is keletkezik:/

Nőkhöz az a kérdésem, hogy nektek is van ilyen problémátok? Mit tudtok tenni ellene?

Férfiaktól azt kérdezném, hogy ez mennyire faroklohasztó látvány, mennyire tudjátok ezt tolerálni, ha ez a látván fogad szexnél?:/ Mert én nagyon szégyellem

2021. jún. 14. 23:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ez pont olyan szituáció, mint amikor a férfiak nem tudják hogy kéne viselni az arcszőrzetüket, nem merik megnöveszteni, mert valami közeli rokonuk azonnal megszólja őket, ha egy picit is máshogy kezdenek kinézni, mint kisfiú korukban, így nem nagyon van esélyük megtanulni jól formázni.

Ezt egyébként is sokáig tart kitapasztalni, hogy hol, mennyit, milyen méretre kell igazítani, mire meglesz a saját stílusod.

Tudsz olyat is csinálni, hogy a fenekednél, a hajlatoknál, és közvetlenül a puncidon trimmelő géppel lenyírod 0 milliméteresre.

Ez nem fog begyulladni, bár elég csiszolópapír érzete lesz.

A szeméremdombot pedig békén hagyod.

2021. jún. 15. 10:13
 22/26 anonim ***** válasza:
Miért kell lepontozni azt, aki nem ad neked igazat? Miért írod ki a kérdést, ha nem őszinte válaszokat vársz?
2021. jún. 15. 16:28
 23/26 A kérdező kommentje:
#22: miért gondolod, hogy bárkit is lepontozok? Mindenkinek lehet véleménye. Akik azt írták hagyjam szőrösen, azoknak visszaírtam, hogy nekem az nem tetszik így nem fogom megnöveszteni. Ennyi
2021. jún. 15. 17:31
 24/26 anonim ***** válasza:
Ha te lennél a barátnőm, én megkérnélek, hogy hagyd meg. Én szeretem a szőrös puncit. :)
2021. jún. 30. 01:50
 25/26 anonim ***** válasza:

De bizony,hogy a puncid a férfiak ért is van különben megette a fene. Az meg,hogy borotválod e vagy sem az Te egyéni igényed amit ne keverj össze az ápolatlansággal.

A szőr jobban távoltartja a ruházatot a bőrödtől így jobban tud szellőzni és nem gombásodik stb.. a szagokról annyit,hogy vagy beszéled magadnak vagy sűrübben kell tisztálkodnak.

2021. jún. 30. 09:25
 26/26 anonim ***** válasza:

Kérdező.

Ez nem igényesség ez sima igény a számodra.

Amúgy lohasztó ha rücskös ragyás kipattogzott.

De mi a f..sznak erőlteted ?

2021. júl. 10. 13:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!