Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszító az ilyen punci? (Nők és férfiak válasza is érdekel)
Mindig gyantázni szoktam, tehát semmi borotva, mégis mindig kipattog a bőr a szeméremdombomon és mikor kezdene visszanőni a szőr, több benövés is keletkezik:/
Nőkhöz az a kérdésem, hogy nektek is van ilyen problémátok? Mit tudtok tenni ellene?
Férfiaktól azt kérdezném, hogy ez mennyire faroklohasztó látvány, mennyire tudjátok ezt tolerálni, ha ez a látván fogad szexnél?:/ Mert én nagyon szégyellem
Hát nálam ez bizony lelohasztja a kérdést.
HA ennyire nem bírja a bőröd akkor minek erőlteted?
Nem kötelező ennyire a divat majmolást nyomni.
Ha marad rajta egy kis szőr az még sokall szebbé teszi és egészségesebb is akkor.
AZ nekem se tetszik ha 10 centis őserdő van ott, de ha kipattogott vagy borostás na az aztán csúnya.
9 vagyok.
Akkor viszont elkéne engedni a dolgot. Lehet hogy neked a csupasz tetszik de igazábol csak magaddal baszolki egyfolytában, gondolom végső elkeseredésbe irtál ide...
Van amit az én bőröm se bír,nem is eroltetem. És van amit megsem probálok :( szeretném de inkább kihagyom a esetleges szenvedést.
És vannak aki szőröset szeretik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!