Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Visszataszító az ilyen punci?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszataszító az ilyen punci? (Nők és férfiak válasza is érdekel)

Figyelt kérdés

Mindig gyantázni szoktam, tehát semmi borotva, mégis mindig kipattog a bőr a szeméremdombomon és mikor kezdene visszanőni a szőr, több benövés is keletkezik:/

Nőkhöz az a kérdésem, hogy nektek is van ilyen problémátok? Mit tudtok tenni ellene?

Férfiaktól azt kérdezném, hogy ez mennyire faroklohasztó látvány, mennyire tudjátok ezt tolerálni, ha ez a látván fogad szexnél?:/ Mert én nagyon szégyellem

2021. jún. 14. 23:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
58%
Pedig ha tudnád mennyien vagyunk akik imádják ha szőrös. Szőr nélkül olyan kis rusnyácska 🤣
2021. jún. 15. 00:28
 12/26 A kérdező kommentje:
#11: elhiszem, hogy sokan vannak. De még mindig nem a férfiak fogják eldönteni, hogy milyen legyen az ÉN puncim. Az én testrészem, nem értetek van...
2021. jún. 15. 00:31
 13/26 anonim ***** válasza:
25%
Nagyon visszataszító. Olyan mintha valami nemibetegség lenne.
2021. jún. 15. 00:38
 14/26 anonim ***** válasza:
47%
A fasznak basztatod ennyire. Havonta egyszer, levágod fél centi hosszura és teljesen jó lesz.
2021. jún. 15. 01:29
 15/26 anonim ***** válasza:
Borotváld . Ha semmi sem jó, akkor kínlódj tovább.
2021. jún. 15. 06:19
 16/26 anonim ***** válasza:

Hát nálam ez bizony lelohasztja a kérdést.

HA ennyire nem bírja a bőröd akkor minek erőlteted?

Nem kötelező ennyire a divat majmolást nyomni.

Ha marad rajta egy kis szőr az még sokall szebbé teszi és egészségesebb is akkor.

AZ nekem se tetszik ha 10 centis őserdő van ott, de ha kipattogott vagy borostás na az aztán csúnya.

2021. jún. 15. 07:29
 17/26 anonim ***** válasza:
Most látom hogy ha nem adnak neked igazat akkor lepontozod vagy a sok gyökér csak annyit tud hogy lepontozza.
2021. jún. 15. 07:30
 18/26 anonim ***** válasza:
Én is gyantázom, de nekem nem pattog ki tőle. Neked valószínűleg extra érzékeny bőröd van.
2021. jún. 15. 07:36
 19/26 anonim ***** válasza:
50%

9 vagyok.

Akkor viszont elkéne engedni a dolgot. Lehet hogy neked a csupasz tetszik de igazábol csak magaddal baszolki egyfolytában, gondolom végső elkeseredésbe irtál ide...

Van amit az én bőröm se bír,nem is eroltetem. És van amit megsem probálok :( szeretném de inkább kihagyom a esetleges szenvedést.

És vannak aki szőröset szeretik.

2021. jún. 15. 08:13
 20/26 anonim ***** válasza:
Nekem sem bírja ott a bőröm se a borotvát, se a gyantát, ezért inkább meghagyom szőrösen, csak rövidre vágom, ahogy mások is írták. Őszintén szólva szerintem visszataszító kipattogozva. Írod, hogy azért szőrteleníted, mert szerinted így igényes, de szerintem meg kipattogozva pont hogy totál igénytelen benyomást kelt, bocsi. :(
2021. jún. 15. 08:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!