Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg mindenkinek könnyű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg mindenkinek könnyű szexet összehoznia?

Figyelt kérdés

Kellemetlenül érzem magam hogy nekem rohadt nehéz. Kb 1 kaland utána 1-2 évig semmi. Barátnőről álmodni sem merek.

Gondolom csak én vagyok ilyen béna.

Másoknak is ilyen nehéz lenne?

2021. jún. 14. 22:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Fejben dől el, mint a dolgok 90%-a.
2021. jún. 14. 23:24
 12/14 anonim ***** válasza:
89%
Átlagosnak mondanám magam, húszonéves nő vagyok. Neten jelölnek, rámírnak, este az utcán/szórakozóhelyeken/beülős helyeken is leszólítanak. Munkahelyen is volt rá példa. Meg van egy csomó app, pl tinder mKapcsolatban vagyok, szóval nem foglalkozok vele, de ha kizárólag szexre kéne valaki, nem lenne nagy dolog össze hozni. Normális pasit találni, akivel össze illünk, és a szex is jó, na aaaz nem semmi mutatvány.
2021. jún. 14. 23:33
 13/14 anonim ***** válasza:
21%

Minden ujjamra lenne pasi, ha akarnám minden nap másikak. Kár, hogy mind agyhalott. Inkább lányokkal ismerkedem (nem itt).

22L

2021. jún. 15. 00:36
 14/14 anonim ***** válasza:
79%
27 éves nő vagyok, nem vagyok csúnya, nekem nagyon könnyű, akár minden nap lehetnék mással. ☺️
2021. jún. 15. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!