Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket meg szoktak nézni az utcán? Akit nem néznek meg, az csúnya?
Szóval ha engem nem szoktak megnézni, azt jelenti, hogy nagyon csúnya vagyok? Hogy kell kinézni ahhoz, hogy valaki felkeltse a férfiak figyelmét?
Próbálkozni sem szoktak nálam, se idegenek, se ismerősöm. Gondolom azért, mert nem nézek ki elég jól, de mégis mit tehetnék, hogy jobban nézzek ki? :(
nagy vonalakban igen, minél jobban néz ki valaki és minél feltűnőbb, annál inkább megnézzük. és az átlagosnak mondható ismerősi körömből kiindulva nem sok olyan fiatal lány lehet, akit egyáltalán senki nem néz meg.
viszont arra így látatlanban nehéz bármit is mondani, hogy min kéne változtatnod
Igen, sajna megszoktak nézni.
Most ez komolyan ennyire fontos neked h megnézzenek az utcán h képes vagy mindenedet kirakni csak h valaki megnézzen?? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤷♀️
Engem néha már zavar ahogy megnznek, pedig nem öltözöm kihivóan. Sokat számít az is ahogy mész. Ha dobálod magad, vagy ha szomoruan csoszogva mész sem fognak megnézni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!