Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagnál kicsit nagyobb,kerekebb cici jobban bejön nektek vagy inkább zavarba ejtő?
Az alkatomhoz képest kerekebb,nagyobb a mellem és hozzáteszem hogy természetes,nincs benne műanyag:)
Mostani munkahelyemen mióta a pultos,felszolgáló vagyok azt mondta a főni hogy mióta náluk dolgozom úgy vette észre hogy kicsit megnőtt a forgalom a pasik részéről ami gondolom célzás akart lenni:)De úgy tudom előttem is sokan jártak oda:)Úgyhogy érdekelne a részetekről hogy bejön vagy inkább zavarba ejtő nektek ha például egy felszolgáló,pultos hölgynek nagyobb a cicije és jobban ki is látszik?:)
Nekem speciel nem annyira jön be, de nem ezen múlik bármi is.
Egyéb szépséged, vonzerőd miatt is nőhet a forgalom, pl. szép arcod van, vagy akármi. nem feltétlen a mell a mágnes, akkor se, ha a neved Ágnes hehe
Nekem, bejön de nem csak a két mell a fontos.
Pont a napokban voltam egy étteremben, ahol egy csinos, kedves, nagy mellekkel megáldott pincér lány dolgozott és neki eléggé kivágott felsője volt. Többször kellett rendelni :)
Annyiból picit zavarba ejtő, hogy az ember szívesen megnézi viszont bámulni nem akarom.
Meg kell találni az arany középutat :)
Figyelj szerintem az emberek nem azért mennek oda kajálni/inni, mert nagy a pultos csaj melle:D értem én, hogy mi nők szeretjük azt hinni, hogy körülöttünk forog a világ, de nem. Az ilyesmi max abban befolyásol, hogy több jattot kapsz a nyálcsorgatós szerencsétlenektől plusz több ajánlatot. A főnök csak ezzel akart valószínűleg jelezni, hogy neki is tetszik a látvány, vagy csak egy béna poén volt.
(Mondom ezeket úgy, hogy én is vendéglátóztam)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!