Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokhoz szól a kérdésem, akik terhesség alatt végig élhettetek nemi életet. Milyen gyakori volt?
Változott a vágyatok a terhesség alatt? Végig volt behatolós és orális szex is, vagy ha nem, mire korlátozódott inkább? Hogy oldottátok meg a harmadik trimeszterben? Esetleg korhoz kötött volt, hogy mennyire volt jellemző a vágy, szex? Vagy mondjuk többedik terhességnél változott esetleg?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat előre is!
Az első trimeszterben megnőtt az igényem az együttlétekre, sosem gondoltam volna, hogy ilyesmit vált ki belőlem a terhesség. A második trimeszterre valamelyest csökkent a kezdeti fokozott szexuális vágy, de inkább úgy mondanám, hogy normalizálódott, visszaállt a korábbira. A harmadik trimeszter elején még működött a dolog, a vége felé már kényelmetlen volt, nem éreztem jól magam a bőrömben, így mellőztük (illetve nem teljesen, alternatívát kerestünk) :D És kérdésedre válaszolva, igen, volt mindkét fajta, behatolós és orális is. :)
26/N
#1 Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm a válaszod :-)
Már azt hittem, hogy nem érzi senki válaszra sem méltónak, pedig úgy érzem, aki érdemben hozzászól, nekem és sokaknak lehet segítségére.
Hiszen a szex az egyik összetartó erő egy kapcsolatban, és sokaknak romlik el terhesség alatt ez a terület, aztán akár az egész párkapcsolat is gallyra mehet emiatt sajnos.
Hálás vagyok, ha hozzászóltok még.
Volt, heti párszor.
Az elején nekem az első terhességnél elég hányós volt, de azért volt szex, utána kifejezetten kívánós voltam, és kb a szülés előtti pár hétig végig volt. Utána már csak orál (a részemről...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!