Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti az első pettingnél,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti az első pettingnél, szexnél vagy akár csak meztelenkedésnél szőrösek voltatok odalent vagy csupaszok?

Figyelt kérdés
És hány evesek voltatok akkor? Nekem most lesz holnap az első pettingem( először csak ujjazás) és szőrös a puncim. Szerintetek borotváljam le vagy maradhat? Irjatok meg légyszi, hogy hány évesek voltatok akkor. Köszönom előre is! L

2021. jún. 11. 16:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
18%

Borotváld le mindenképp szerintem. Még sosem volt dolgom szőrös puncival(szerencsére)

20F

2021. jún. 11. 16:43
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

Szőrös voltam.

20

2021. jún. 11. 16:49
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
Én korán elkezdtem borotválni,nem teljesen a szeméremdonbomon mindig volt és lesz is,szerintem az úgy jó ,és szexi is. :-) Amikor először pettingeltünk akkor is úgy volt.Alakját szoktam csak változtatni,hol csík,hol háromszög.
2021. jún. 11. 16:49
 4/14 anonim ***** válasza:
43%
Nyírd fazonra az jobb, mint a csupasz. A csík a legjobb azzal nem lehet mellélőni :)
2021. jún. 11. 16:51
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
Szőrtelen voltam
2021. jún. 11. 16:59
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem szoktad borotválni, akkor rossz esetben akár kegyetlenül viszkethet, úgyhogy én inkább hagynám :D Max vág rövidebbre, ha nagyon erdő.
2021. jún. 11. 17:08
 7/14 anonim ***** válasza:
94%
16 voltam, és csupasz. Mindig is csupaszra szerettem borotválni, függetlenül attól, hogy szűz voltam, fiatal, és kanyarban sem volt pasi. Magam miatt szedem, így tetszik. Ha csupasz, azzal nem lőhetsz mellé, ha nem tetszik, vissza tudod növeszteni.
2021. jún. 11. 18:33
 8/14 anonim ***** válasza:
16%
Az lenne a legjobb, ha leborotválnád, rengeteg férfi számára kiábrándító lehet. Majd írd meg mi történt.
2021. jún. 12. 02:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szőrös lánnyal voltam először, imádtam. Viszont a többi közül a többség borotvált volt, mikor az elsőre került a sor. Mondjuk nekem direkt a szőrös tetszik, szóval nálam ez nem volt plusz pont.
2021. jún. 12. 17:18
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
14 múltam mikor először látott fiú meztelenül, és ez nekem is dilemma volt. Végül leborotváltam és csupaszon látta. Tetszett neki, bár valószínű szőrösen is tetszett volna.
2021. jún. 14. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!