Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog ez javulni, vagy csak az első ilyen?
Figyelt kérdés
Szóval, nemrég szexeltem előszőr. Misszionáriusban kb 3-5 perc lehetett. Fogom tovább bírni? Azért lett volna mert ez volt az első vagy alapból csak eddig fog menni?
Illetve ha van bevált módszer az elnyújtásra, figyelek.
2021. jún. 10. 17:56
1/6 anonim válasza:
Elsőre a 3-5 perc nagyon jó :D általában 30-60 másodperc szokott lenni férfiaknál az első.
De igen, fogsz még fejlődni.
3/6 A kérdező kommentje:
Most egy kicsit megnyugodtam :D
Egyébként elég tempósan csináltuk, elkapott a hév és láttam hogy neki is jobb így, aztán bumm. Olyan gyorsnak tűnt.
2021. jún. 10. 18:03
5/6 anonim válasza:
Idővel meghosszabbodnak az aktusok a legtöbb esetben.
Megszokod mind a vizuális, mind a fizikai dolgokat
6/6 anonim válasza:
Nekem az első volt 3 perc, azóta volt jópár csajom, és azóta is 4-5 perc az átlag amit bírok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!