Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egyszer megcsal valakit az többször is megteszi? Ti hányszor csaltátok meg a párotokat vagy mit gondoltok erről?
Alapvetően hűségesnek gondolom magam, és akivel korábban nem működött, vagy elkezdett más érdekelni szakítottam mielott újat kezdtem. Tiszta lap.
Az a párhuzamos dolog az egy intenzív időszak volt, 2 városban éltem és adodott6egy lehetőség amivel éltem. Nem tudtam hogy az egyik életem párja lesz, de hamar eljutottam oda, hogy nem akarok 2 vasat tartani.
Amúgy a barátnőm is úgy van, ahogy te.
Egyszer tettem meg, egy csúnya vita után (párom farok volt) nagyon bepiálva. Utána még együtt voltunk egy darabig, de nem csaltam meg többet, mert nagyon csúnya dolog az ilyesmi, még ha meg is érdemli a másik vagy ő is megcsalt akkor is. Utána pár hónap múlva szakítottam. Nem volt jó a kapcsolat màr akkor régóta.
Nem vagyok megcsalós típus, de belőlem is elő tudták ezt hozni. Bánom is...
N
Ja és exem nevében válaszolok: igen, ha egyszer megteszi újra meg fogja. Ha lebukik és megbocsájtod akkor azért, ha nem bukik le és megússza, akkor azért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!