Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ok nélkül szoktatok csak úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ok nélkül szoktatok csak úgy lányokra mosolyogni többször?

Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 00:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Napszemüveg van rajtam télen-nyáron. 🙂
2021. máj. 15. 00:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen. Pontosabban van oka: mindenkire mosolygok, inkább minthogy savanyú, karótnyelt képet vágjak, sugározzak a környezetem felé.
2021. máj. 15. 00:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem az olyan mint a horrorfilmek főgonoszától, ha egy idegent erre kiválasztok. Réadésul ha egy kicsit neurotikusabb az aki ezt kapja, akkor nem arra gondol hogy tetszik nekem vagy hasonló. Hanem hogy kinevetem valamiért.
2021. máj. 15. 04:19
 4/4 alonelyman ***** válasza:
sajnos a mai fiatalok annyira antiszocok meg félősek, hogy rámosolyog az ember(ez lenne természetes) és megijed tőle az idióta
2021. máj. 15. 07:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!