Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kisebb testyű lányok tényleg kisebb farokkal is megelégszenek?
03;02-es a kisebb testű alatt a kérdező szerintem nem arra gondolt, hogy karcsú. Inkább a testmagasság, és medencecsont szélessége. Abból pedig nem lehet lefogyni, szóval irreleváns volt a válaszod. (Kivéve ha az volt a cél hogy villogj vele milyen ügyesen lefogytál).
9:47-es, ez nem így van! Nem egyszer volt probléma,h túl nagy voltam. Megjegyzem, nem extrém a méretem!
Amúgy a 01:10-es vagyok (6os), és nem tudom miért pontoztatok le. Az igaz tapasztalatokat írtam, nem fantáziát meg neten olvasott zagyvaságokat.
Szia kedves kerdezo.
Egyaltalan nem rendelkezem nagy merettel. Viszont adodott mar problema abbol, hogy fajt a partneremnek a szex. S tobbsegeben, amugy alacsony csajok voltak, ha jol emlekszem. Eddig sosem vizsgaltam a magassag fuggvenyeben a dolgot, de lehet van benne valami
24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!