Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz ha nekem kisebb a mellem? :'D
Van egy idosebb pali aki elegge bejon, de ilyen "apateste" van, es bar polo nelkul meg nem lattam, de tuti nagyobb melle van mint nekem. Amugy nem kover, csak latszik hogy van hasa meg ilyenek. Eddig ugy tunik tetszem neki, melltartoban is latszodik hogy kicsik, es meg is szokta nezni ha talalkozunk, de azert a melltarto megiscsak valamennyit hozzaad a meretehez. Szerintetek zavarna ez ot? Kb ilyen a merete/alakja
Nagyon tetszik <3
Nincs vele az égvilágon gáz!
Nem gáz...ha majd egyszer találsz egy olyan párt akivel kölcsönösen szeretitek egymást,akkor emlékezz vissza erre a kérdésedre,és csak mosolyogni fogsz,hogy ilyeneken aggódtál!
Mert nem ezek a meghatározó dolgok az életben.Emiatt ne legyenek gátlásaid.
Mármint nem az adott pasira mondom ezt,hanem úgy nagy általánosságban ne legyen gátlásaid emiatt :)
Egy férfi nem néz ilyesmit...
Ha vonzó vagy neki akkor nem saját magához mér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!