Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gaz ha nekem kisebb a mellem? :'D

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz ha nekem kisebb a mellem? :'D

Figyelt kérdés

Van egy idosebb pali aki elegge bejon, de ilyen "apateste" van, es bar polo nelkul meg nem lattam, de tuti nagyobb melle van mint nekem. Amugy nem kover, csak latszik hogy van hasa meg ilyenek. Eddig ugy tunik tetszem neki, melltartoban is latszodik hogy kicsik, es meg is szokta nezni ha talalkozunk, de azert a melltarto megiscsak valamennyit hozzaad a meretehez. Szerintetek zavarna ez ot? Kb ilyen a merete/alakja

[link]

2021. máj. 19. 20:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik. Nincs vele semmi baj.
2021. máj. 19. 20:27
 2/15 SzabadMakkalSzépAzÉlet ***** válasza:
69%

Nagyon tetszik <3

Nincs vele az égvilágon gáz!

2021. máj. 19. 20:28
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Nincs vele semmi baj :) tökéletes.
2021. máj. 19. 20:30
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem!
2021. máj. 19. 20:33
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek tetszik a nagy!(általában lógós,sokszor formátlan)
2021. máj. 19. 20:41
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz...ha majd egyszer találsz egy olyan párt akivel kölcsönösen szeretitek egymást,akkor emlékezz vissza erre a kérdésedre,és csak mosolyogni fogsz,hogy ilyeneken aggódtál!

Mert nem ezek a meghatározó dolgok az életben.Emiatt ne legyenek gátlásaid.

Mármint nem az adott pasira mondom ezt,hanem úgy nagy általánosságban ne legyen gátlásaid emiatt :)

2021. máj. 19. 20:42
 7/15 anonim ***** válasza:
46%
Orgazmus. Csodás.
2021. máj. 19. 21:00
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy férfi nem néz ilyesmit...

Ha vonzó vagy neki akkor nem saját magához mér.

2021. máj. 19. 21:12
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Arany tündérkém... kifejezi a pasi hogy tetszel neki, akkor mégis mit vársz??? Pontosan lemeózta már hogy nem tripla GGG-s cicid van, így is bejössz neki, akkor most mit akarsz 5 példányos nyilatkozatot hogy "szeretem a kis melleket és Gizike/Sárika/Jucika a meglévő mellméretével együtt is bejön"?
2021. máj. 19. 21:15
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 75/B melleim vannak/voltak mindig. A középiskolában a csajok mindig cikiztek miatta, viszont még soha egy ferfi sem szólt érte. :D Sőt... Tetszett nekik. :)
2021. máj. 19. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!