Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz ha nekem kisebb a mellem? :'D
Van egy idosebb pali aki elegge bejon, de ilyen "apateste" van, es bar polo nelkul meg nem lattam, de tuti nagyobb melle van mint nekem. Amugy nem kover, csak latszik hogy van hasa meg ilyenek. Eddig ugy tunik tetszem neki, melltartoban is latszodik hogy kicsik, es meg is szokta nezni ha talalkozunk, de azert a melltarto megiscsak valamennyit hozzaad a meretehez. Szerintetek zavarna ez ot? Kb ilyen a merete/alakja
Hacsak nem tudod extrém módon növelni optikailag a méretét, akkor ő sem hülye, sejti, kb mekkora és nem gondolnám, hogy a sajátjaihoz hasonlítaná...
A párom, mikor én éltem némileg önbizalomhiányos korszakomat, közölte, hogy higgyem el, nézett ő már engem eleget, ha nem jöttem volna be neki, udvarolni se kezdett volna, mert a lényeget azért lehet látni, hacsak nem zsákruhát hord az ember lánya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!