Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, számít a párotok vélemény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, számít a párotok véleménye a fürdőruha választásban?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk bikinit szoktál hordani és a párodnak tetszene ha tangás bikinit hordanál, vennél olyan fürdőruhát? Vagy az már olyan sokat mutat, hogy olyat semmiképp?
2021. jún. 10. 20:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
9%

"Nem. Ezeket a férfiakat nem is értem, akik ráerőltetik a kurvás cuccokat a nőjükre, aki lehet, hogy tök kellemetlenül érzi magát benne, esetleg nem is megfelelő az alakja hozzá. Ez ilyen cuckold dolog, vagy mi? Normális pasi szerintem nem élvezi, ha a nőjét más férfiak szexuális tárgyként kezelik."

Semmi cuckold nincs benne. Normális pasi saját maga miatt örül neki, ha a párja egy szexi és vonzó nő. Ez persze legtöbbször azzal is jár, hogy más férfiak számára is észrevehetően szexi és vonzó. És attól, hogy valaki mást szexinek és vonzónak találsz, még nem válik szexuális tárggyá. A bunkó férfitársaim viselkedésén pedig egymagam túl sokat sajnos nem tudok változtatni.

2021. jún. 10. 22:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem a barátom kedvéért hordok tangás bikinit,henem mert épp azt van kedvem felvenni.
2021. jún. 10. 22:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Számít a véleménye, de nem vennék fel olyat, amiben nem érzem jól magam.

De nekem a tanga bikinialsó belefér simán, szeretem is.

2021. jún. 14. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!