Jól áll az alakomhoz ez a fürdőruha? Jó választás volt?
Nagyon tetszett a boxeralsója, ilyen fajta fürdőruhám még nem volt.
Olvastam,hogy a fodrok pedig a melltartó részen elterelik a figyelmet a kicsi mellről.
Szerintetek jól áll? Amúgy nagyon vékonyka vagyok, 175 cm és csupán 54 kg, én úgy látom,hogy ez nem soványít,ellentétben pár darabbal
Hát ez nem soványít, mert bevág a derekadnál - bár tény, hogy ez messze van a tipikus úszógumis csajok látványától.
Alapvetően rosszul se áll, de nekem nagyon nem passzol össze ez a sportos alsó a királylány-kiscsajos stílusú felsővel.
A felső amúgy tökéletes, főleg pánt nélkül, de az alsó nagyon nem, bocsi.
A felső pántnélkül telitalálat, viszont az alsó nem a legelőnyösebb a kicsit fiús alkatodhoz.
Egy oldalt megkötős fazon sokkal jobban állna azáltal, hogy kerekítené a popód és egy kicsi ívet adna szemből is a csípődnek.
köszönöm az eddigi véleményeket.
Eddig nekem is hasonló volt,mint amilyet az egyik válaszadó linkelt,de borzasztóan levékonyított,ezért gondoltam most ilyenre.
Egyébként tényleg csak ennyi kiló vagyok, a képen nem látszom tetőtől talpig, lehet emiatt nem tűnik fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!