Fürdőruha választás?
Nem vagyok egyszerű eset. Nem kapok magamra már évek óta fürdőruhát, vagy drága, vagy ronda, vagy méretben nem passzol, vagy húzkodós fazonú... Egy régi, fazonban passzoló, de színben nem tetsző bikiniben húzom már 16 éves koromtól.
Széles csípőm és nagy melleim vannak, alapvetően vaskos vagyok, hasas (nem hurkás!) . Ráadásul egyrészesben szabályosan rosszul érzem magam. Pont az I-re, hogy feketén, sötétszürkén, esetleg sötétkéken kívül mást nem hordok, egyszerűen rosszul érzem magam világos színekben. A ruhatáram 90%-ban feketéből áll, fürdőruhát is hasonlót szeretnék.
Egyáltalán hol keressek? Kínaikat, piacokat jártam végig, de mindenhol merevítőseket vagy kismellűekre való háromszögest láttam. Ami jól néz ki az kényelmetlen, ami kényelmes, az ronda, vagy rossz anyagú, vagy simán csak megfizethetetlen (nincs rá több tízezrem, ha tényleg jót találnék, max 15-öt áldoznék rá). Nyakbaakasztós, fix kosarú háromszögesem van most, ami kényelmes, csak már nyúzott. Esélytelen vagyok?
Bikiniből a háromszög forma ami a legjobb nagy mellekre. Olyat bárhol lehet kapni, az a leggyakoribb.
Vagy ilyenek:
A szín rajtad múlik, de próbálj meg színesebb darabokat is, lehet hogy sokkal jobban állnak. Én is sokáig csak feketét hordtam... most meg felpróbáltam kínaiban egy pink-fekete háromszögeset és annyira jól áll hogy az hihetetlen. Még olcsó is volt, 3400 ft. Nézz szét több üzletben és próbálj fel akár olyat is ami elsőre nem tetszik, mert felpróbálva tök más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!