Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lépnem kellene?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lépnem kellene?

Figyelt kérdés

Négy éve élek a párommal. Az utóbbi egy évben nincs köztünk intimitás.

Elmondta,hogy aszexuálisnak vallja magát,és nem tehet ellene semmit.

Mivel szeretem,így a mai napig mellette vagyok. Viszont lassan minden más kimarad a kapcsolatunkból. Nem beszélgetünk, nem ölel meg,nem csókol,és nem bújik már hozzám. Arról is tudomást szereztem,hogy gyakran maszturbál,és sok szexuális tartalmú műsort néz.

Azt mondja hogy szeret,és velem akar maradni,de ezek után nem tudom mit higgyek.

Egy aszexuális ember valóban így viselkedik? Ez tényleg a kapcsolat bizonyos összetevöinek elhanyagolásával jár?

Esetleg velem lenne gondja,csak nem akarja elmondani?

Jól esne egy ebben tapasztalt nő hozzászólása,aki szintén aszexuális.

2021. jún. 10. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem, az aszexuális NEM így viselkedik. Egyáltalán, semmilyen formában nem kívánja a szexualitást. S korábban sem kívánta.

Két eset lehetséges... az egyik mentális problémák, de ezt te egyedül (hacsak nem vagy képzett pszichológus) az életben ki nem piszkálod a tudat alattijából - amúgy is már adnia kellett volna jeleket hogy mi a gond.

A másik ami sokkal-sokkal valószínűbb. Egyszerűen elhidegültetek egymástól érzelmileg - a fizikai kontaktusok hiánya legalábbis nagyon erre utal. S még szívat is, nem meri megmondani hogy nem szeret, vagy nem akarja.

Ti már nem pár vagytok csak lakótársak, a leendő exed meg megszokásból, kényelemből, vagy az önmagával szembenézés hiány amiatt van veled. Ez nem lesz jobb, de egyes emberek képesek évekig így rabolni egymás idejét - ezt teszitek most ti is.

2021. jún. 10. 14:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Együtt éltek, ez biztonságos, kényelmes.

De ha eddig volt szex, és nézi, magának csinálja, akkor nem asszexuális.

Volt olyan pasim, akivel ha együtt voltam, sose kívántam a szexet, csak amikor távol volt.

Rá kellett jönnöm, hogy a szex hiányzik, csak vele nem.

Úgyhogy szétmentünk.

2021. jún. 10. 18:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Aki aszexuális, az nem fog sokat maszturbálni.

Át lettél ...va, mint ürülék a palánkon.

2021. jún. 11. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!