Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Hogyan tudok ezután a barátnőm édesanyjának a szemébe nézni?
40!
Nem érted a szituációt. Épp szexeltek a pároddal, mikor anyukád szól neked. Mondjuk tart ez a beszélgetés 5 percig és ennyi.
Nem azt mondtam hogy 5 percenként beszélnek.
43!
Egy pár szexuális aktuson már túl vagyok, úgy érzem ezt most egy kicsit túlreagálod ;)
Nem tudom hogy vagy én voltam szerencsés és megfelelő partnereim voltak idáig, vagy én vagyok egy különleges eset, de ha valami megzavarja az aktust, akkor újra fel tudom kelteni a partnerem érdeklődését. Természetesen nem szoktam minden kis hülye indok miatt megszakítani a szexet, de ha mondjuk a főnököm hív egy fontos ügyben, akkor igenis felveszem azt a rohadt telefont. Páros lábbal rúgnám ki azt a pasit, aki emiatt hisztizni kezdene. Azért vagyunk mi emberek fejlettebbek az állatoknál, mert tudjuk fékezni a vágyainkat.
Hangsúlyozom, vannak dolgok amik nem fontosabbak éppen a szexnél.
44
Hagyd!
Én úgy nézem, a válaszadók közül egy ember gondolja úgy (elég határozottan) hogy ez a helyzet rendben van.
Egy megélte, és viszonylag jól jött ki belőle.
A többi vagy fel van háborodva, vagy undorodik, vagy csak simán bunkónak tartja a kérdezőt.
Szerintem ne győzködd, a többség véleménye megvan, ez az egy meg határozottan hajt a forgalommal szemben.
Nincs értelme tovább küszködni,a kérdező a választ megkapta.
#44 "de ha mondjuk a főnököm hív egy fontos ügyben, akkor igenis felveszem azt a rohadt telefont. Páros lábbal rúgnám ki azt a pasit, aki emiatt hisztizni kezdene" - nézd, ez esetben a nagy kérdés, hogy munkaidőben vagyunk, vagy azon kívül... mert hát a munkaidőben való szexbe az ember belekalkulálja, hogy ilyesmi történhet... azon kívül meg ne telefonálgasson a főnököm, nem vagyok a rabszolgája, tartsa tiszteletben a magánéletem, vagy várjon a sorára... egy munkamániás partnertől szabadulás meg nem az a kifejezett tragédia...
#45, "Nincs értelme tovább küszködni,a kérdező a választ megkapta." - és semmire sem megy vele, mert a válaszadók többsége a büdös erkölcsi rizsát tolta, nem a "Mit kéne tennem?" kérdésre válaszolt... egyébként meg a "forgalomban szembe"-nek egy nagy oka van, ha nem jöttél még rá... sajnos bizonyos körökben erőteljesen jelen van a magyar társadalomban az a konzi erkölcsi métely, ami a szülő-gyermek kapcsolatot a párkapcsolatok elé helyezi... én meg ezt rühellem, nekem minden helyzetben a PÁROM az első, nem az anyám... egy felnőtt szerintem jöjjön már le a szülőtől való függésről, azt gondolom. Tehát a Kérdezőéknek a világon semmit sem kell tenniük, röhögjenek bátran a történeten... anyuka meg szokja meg, hogy ha a gyerekének párja van, akkor bizony már ő a fontosabb, szóval várjon a sorára...
47!
"én meg ezt rühellem, nekem minden helyzetben a PÁROM az első, nem az anyám..."
Rendben, ez vagy te. Engem pont nem érdekel, hogy neked ki hányadik, így ebben az esetben neked is el kell fogadnod, hogy más nem így gondolkodik.
Én például biztosan nem helyeznék minden 2 hónapos kapcsolatomat a szüleim elé, de hát ízlések és pofonok.
Az utolsó válaszodban pedig ki is mondtad a lényeget. Hibázott a kérdező és a párja is. Ezen nem is kell tovább rugózni, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!