Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Hogyan tudok ezután a barátnőm édesanyjának a szemébe nézni?
2es: szándékosan említettem, hogy ő is élvezte és akarta a dolgot ott és akkor, nem akarata ellenére történt :)
3as: szoktam fantáziálni, de hidd el, nem arról, hogy barátnőm anyja végighallgatja a szeretkezésünket élő adásban :)
hol írtad, hogy élvezte? Te visszaéltél a helyzettel, a kérésére tettél nagy ívben. S utána elvitte őt is a sodrás.
"(említette korábban, hogy fontos hívást vár tőle,..."
"Megkért, hogy szálljak le róla, szeretne felállni és kicsit távolabb menni, mert tudja, hogy ha rajta maradok, nem fogok tudni leállni."
"annyira be voltam indulva, hogy nem tudtam neki ellenállni,"
"(ő háttal állt, tehát váratlanul érte)"
"és hátulról betettem neki,"
"Megfogtam a derekát, visszavittem az ágyra, elkezdem csinálni kutyapózban."
Tehát mindent te csináltál, a kérésére lesz**va, és váratlanul tetted be.
Ergo egy ösztönlény vagy.
Semmit nem kell csinálnod. Engedd el a lányt, hogy férfival találkozzon.
Az a kötelességem, hogy azt írjam, elhiszem a történetet.
Így azt tanácsolom, hogy tedd azt, amit jónak látsz.
Felnőtt ember vagy és gondolom, hogy bölcs és okos is vagy, hiszen okos ember módjára nem hagytad a barátnődet az anyukájával telefonálni és ez mindenképpen bölcs cselekedet volt részedről.
Szóval veregesd meg az izmos válladat. 🤣🖕
Kérdező!
Lejárattad magad itt!
Inkább jobb ha nem válaszolsz semmire és senkinek, mert még mélyebbre süllyedsz!
🤣☝️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!