Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Hogyan tudok ezután a barátnőm édesanyjának a szemébe nézni?
29!
Mondjuk amikor hivatalos ügyben telefonálok, akkor pont nem azzal akarok foglalkozni, hogy ki mikor fejezi be a dugást. Komolyan még én várjam meg munkaidőben, míg más a nemi életét éli?
32
Ugyan az eddigi válaszokat nem én írtam, de a csaj előre mondta, hogy fontos hívást vár.
Akkor
1)vegye fel. (tervezte is, hogy felveszi)
2) Ha a mondat közben kezd el nyögni, akkor kell idő, mire rájövök, hogy mi történik, és leteszem.
Ez tiszteletlen a másikkal szemben, és szerintem senki nem akarja a saját gyereke szexuális életét hallani.
32!
Az viszont marhára nem érdekel, hogy miért hívtam rosszkor. Nem azzal van a bajom hogy szexel, hanem hogy nekem ezt hallanom kell, holott a saját szexuális életemen kívül másé nem érdekel.
35!
De itt nem lakásban hallásról van szó...
De akkor képzeljük el így a szitut. Bent vagytok a pároddal a szobában és zajlik a dolog. Anyuka szól a lánynak, nem nyit be, csak kintről beszél. A lány válaszol neki, erre te folytatod a szexet, anyuka meg mindezt hallja. Ez kicsit sem alpári tróger dolog?
Én ebben nem sok kivetni valót találok. Nem szeretne zavarni az anyuka, ezért nem nyit be, csupán kívülről szól. Az lenne a minimum a gyerektől is, hogy ő sem okoz kellemetlen szituációt és egy max 5 perces időtartamra visszafogja a pasiját.
De akkor térjünk vissza az eredeti szituációba. A lány felvette a telefont és el is kezdtek beszélgetni, tehát jelét sem adta annak, hogy alkalmatlan a pillanat.
Mit gondolsz, a gyereknek lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!