Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők!Mit szólnátok ha a pasitok engedné a többest pasikkal,és engedné hogy szeretőtök legyen és heti 4-5x nála is aludhatnátok? Vagy nincs szükségetek az engedélyére amúgy is megtennétek, vagy úgy már nem lenne izgalmas,elvesztené a varázsát?
Figyelt kérdés
2021. jún. 10. 09:00
1/12 anonim válasza:
Szerintem ha a pasi jó az ágyban, nincs szükség ilyenekre ;) 13 éve vagyok együtt a férjemmel, 29 éves vagyok 😊
4/12 anonim válasza:
Szakítanék vele. Engem nem vonz a cuckold, és rohadtul zavarna, hogy csakúgy odadobna valakinek.
5/12 anonim válasza:
Ha heti 4-5x ott alszom egy pasinál, akkor az a pasim.
Nem pedig az, aki "megengedi".
Szerintem te szerető akarsz lenni.
6/12 anonim válasza:
Azt hogy felejtse el a többest,én nem akarok soha többest.Szóval hiába engedné nem élnék a lehetőséggel.
7/12 anonim válasza:
Egyrészt, nem érdekel a többes és soha nem csalnam meg. Másrészt, ha ilyen téren ennyire adakozó elgondolkodnek h vajon miért. Nem e azért mert ő akar valójában ilyen kapcsolatot. Akkor viszont biztos a szakítás.
8/12 anonim válasza:
Én szeretem ha féltékeny párom mikor valaki mással beszélek. Pont emiatt is érzem hogy szeret és nem adna túl rajtam és nem másnak. Amit írsz, azért szétválna útjaink.
9/12 anonim válasza:
Párkapcsolatban ha ezeket megengedné komolyan elgondolkodnék a kapcsolat jövőjén.
10/12 anonim válasza:
Nekem ez tetszene. Alapjáraton sosem értettem a monogamikus kapcsolatok lényegét. Viszont az ,,engedés" helyett a ,,részéről rendben" kifejezést preferálnám mivel nekem aztán nem mondja meg mit enged vagy mit tilt. Én meg majd eldöntöm akarom e és ha igen mikor.
Egyébként monogamikus hetero párkapcsolatban vagyok ennek ellenére
L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!