Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűk puncijú lányoknak elég ez a vastagság?
3.7 cm vastagságra a farkam (átmérő).
Lányok akik szűkek nekik elég lenne?
jesus...már megint a centizgetés, ugye?
a gyakorira író emberek többsége értelmi fogyatékos, mégis úgy értekezik vastagságról, mintha ki tudná számolni egy kör átmérőjét kerületből, jajj, gyerekek, hagyjuk már.
(vagy még az is lehet, hogy egy nő ridiküljében mindig van rágón, zsepin, tamponon kívül még egy tolómérő is, ezt nem tudjuk)
maradjunk annál a verziónál, hogy se a hosszt, se a kerületet nem tudjátok soha, az egyiket benézitek (nem segglyuktól kell "saccolni", ennyit segítek), a másikat ki se tudjátok számolni, úgyhogy értelmezhetetlen, hogy ez a téma évek óta pörög itt.
legyen annyi elég, hogy a 3,7 az körülbelül lefedi a - világi - férfitársadalom átlagos kerületét, úgy 98 százalékban.
Én lány vagyok, a 3 cm-es szex játék alig ment fel (igen, szűz vagyok)
Hidd el, van akinek elég, csak itt sok lányban már annyi péló járt hogy a 3,5 cm-es hímvesszőt meg sem érzik.
a segglyukat le lehet itt írni nyugodtan.
Ja
Az is lehet hogy nem is látott még péniszt. Csak ismer valakit aki beszélt már valakivel aki egyszer messziről látot
általában ezek azok a nők, akikkel elhitetik 12 centiről, hogy az valójában 23,5 és onnantól nekik a 23,5 a standard
a 20, az átlag, a 16 a szánalmas, a 14 meg a kisfiú
hogy egész életükben 13 centikkel csapkodták a fejüket, arra majd talán egyszer rájönnek, addig marad a kreténkedés gyakorin.
Eddig ez a legjobb hozzá szólás amit olvastam ezen az oldalon 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!