Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűk puncijú lányoknak elég ez a vastagság?
3.7 cm vastagságra a farkam (átmérő).
Lányok akik szűkek nekik elég lenne?
"Azért írtam hogy ássa el magát, mert azt írta hogy el akarja ásni magát. Értelmezés és irónia."
Hát ha úgy látom hogy valakinek ilyen negatív az összképe, akkor eszembe se jut rátenni egy lapáttal. Főleg hogy kérdező egyáltalán nem volt bunkó. De nem lepődök meg hogy a magadfajtánál ez nem így működik :).
"Nem mellesleg a mondanivalóm lényege nem változik, amit a pontozások os igazolnak, mert ez a kérdezőnek nem tetszik, ha azt írják hogy vékony és kicsi."
Nem tudom hogy mit értesz a mondandód lényegén, és hogy miért igazolna bármit is a pontozás, de oké :D A kérdező az ég világon nem írt semmi mást, csak hogy mekkora a kerülete a tamponodnak (mert nyilván a méretre volt kíváncsi). Kit érdekel hogy nedvszívó képességben mérik... Ha abban mérik akkor nincsen kerülete, vagy mi? Nekem az első kommenteddel nem lenne különösebb gondom, bár a tamponos példa azért meglehetősen felesleges volt, főleg hogy közel értelmetlen is.
10
"bunkó paraszt vagy."
Na a parasztokról leszálltál gyorsan! Oké!
De mi bajotok van a négyes válaszolóval?
A kérdező az írta hogy, 3.7 cm vastag neki. Erre írjátok hogy a négyesnek 10 cm tampon kell. De a kérdező 3.7-et írt. Szó se volt 10 cm-ről. Honnan vettétek ezt?
3.7 cm tampon az nagynak számít? Hát a reklámokba ahogy mutatják kicsit valóban vékonyabbnak tűnik, olyan kb túrórudi vastagságúnak ami lehet optikai csalódás is. Elég ügyesen tudnak trükközni, de szó se volt 10 cm-ről. Ami már kb ásványvizes flakon vastagság. A másfél literes flakon olyan nyolc centi. Azért nem kicsi a különbség a turórudi és a flakon kozott
Köszi a felvilágosítást.
Ment a zöld
28
Csak az a baj hogy te nem is lány vagy 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!