Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűk puncijú lányoknak elég...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűk puncijú lányoknak elég ez a vastagság?

Figyelt kérdés

3.7 cm vastagságra a farkam (átmérő).

Lányok akik szűkek nekik elég lenne?

2021. jún. 9. 20:40
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
33%
A kelyhem nekem is nagyobb. Kb 4 centis. Szóval még az is nagyobb ha úgy vesszük mint a farkad mérdező... :(
2021. jún. 9. 21:17
 12/45 anonim ***** válasza:
35%
#10 férfiből vagyok, miért is gondolkodnék az agyammal? És igen, láttam már tampont, tudom hogy működnek a dolgok 🤷‍♂️ #7
2021. jún. 9. 21:21
 13/45 anonim ***** válasza:
52%
7-es maradjunk annyiban hogy fingod sincs mit írsz.
2021. jún. 9. 21:23
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
Haver, amíg a phaszod méregetésével vagy elfoglalva addig sem így, sem úgy nem lesz csajod. Szóval inkább tedd el azt a vonalzót és próbálj eljutni élőben egy csajjal az ágyig, ott ha jól domborítasz majd elválik mi a pálya.
2021. jún. 9. 21:24
 15/45 anonim ***** válasza:
96%
#14 ott az igazság 🤷‍♂️😇
2021. jún. 9. 21:28
 16/45 anonim ***** válasza:
0%
4,3-4,4 jó, lányok?
2021. jún. 9. 23:24
 17/45 anonim ***** válasza:
74%

16-os te amúgy, hogyan tudod megmérni miliméter pontossággal az átmérőt? Te komolyan egy tolómérővel méregeted a farkadat, vagy, hogy a rákba tudjátok lemérni az átmérőt ilyen pontossággal?

A kérdező meg azt írta, hogy az átmérő 3.7 cm, később meg azt írta, hogy a kerület 10.5 cm. Ami azt jelenti, hogy valamit rosszul mért, vagy azt, hogy a cerkája elipszis alakú és a hosszabbik átmérőt mérte meg. Mert ha tökéletesen kör alakú lenne, akkor 11,6-nak kéne lennie a kerületnek 3.7 átmérővel. Viszont ha 10.5 a kerület, és elipszis alakú, akkor a rövidebb átmérő csak kb 2.9 cm. Ezért nincs értelme átmérőt mérni, a kerületet sokkal könnyebben és pontosabban lehet megmérni. De ha átmérőt mondasz akkor így kéne kérdezned: lányok elég nektek egy farok aminek a hosszabb átmérője 3.7 és a rövidebb átmérőke 2.9cm ?

2021. jún. 10. 23:14
 18/45 anonim ***** válasza:
51%
Hát ha 2,9 centi vékony neki, az tényleg egy megtelt tampon, hiaba pontoztok le. 😇
2021. jún. 11. 13:14
 19/45 anonim ***** válasza:
96%

Minden farok ellipszis keresztmetszetű, ezt halkan megsúgom. A felülről mért átmérő nagyobb, mint az oldalról mért. Másrészt nem hinném hogy egy tamponnal sok értelme lenne összehasonlítani, nagyon más a kettő keménységre, mindenre. A lepontozást szerintem inkább ez indokolja. Plusz a passzív-agresszív utolsó komment a 2.9 cm-re mikor világosan leírta hogy máshonnét mérve 3.7 cm, plusz azt mondtad a kérdezőnek hogy ássa el magát, amikor egy szimpla, nem sértő kérdést tett fel. Na mindegy.

Az átlagos farok egyébként kb. 4 cm vastag felülről és 11.8 cm a kerülete (kutatások szerint, nem szerintem). A kérdezőnek az átlag alatt van, ez van. Millió olyan ember van aki valamilyen szempontból átlag alatti, ez az emberi lét természete. Fejben legyen jó helyen, legyen jó és odafigyelő társ és erősen kétlem hogy ne találna magának valakit. A jó szex is kismillió dolgon múlik, az adott csaj számára ideális farokméret szép és jó, de csak egy ebből a kismillióból.

2021. jún. 12. 23:44
 20/45 anonim ***** válasza:
56%

Azért írtam hogy ássa el magát, mert azt írta hogy el akarja ásni magát. Értelmezés és irónia. Nem lepődök meg hogy az embereknek ez a kettő egyáltalán nincs meg. 😊

Nem mellesleg a mondanivalóm lényege nem változik, amit a pontozások os igazolnak, mert ez a kérdezőnek nem tetszik, ha azt írják hogy vékony és kicsi.

Akkor hazudok hogy mindenki jól érezze magát: ekkora farokkal minden csajba alig fog beférni és akkorákat élveznek a vastagságától hogy kereszbeállnak a szemei. Engem nrm feszélyez vagy izgat különösebben, hisz semmi közöm a kérdezőhöz ígytehát akkora van neki amekkora. :D

2021. jún. 13. 06:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!