Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol keressek egyéjszakás kalandot?
Figyelt kérdés
Régen kerültem ilyen szituációkba, de akkor még féltem tőle. Most viszont nem tudom, hol keressek ilyesmit. A válaszokat előre is köszönöm :)2021. jún. 9. 16:59
1/20 anonim válasza:
Attól függ hogy fiú vagy lány vagy e?!
2/20 Lazy Lover válasza:
azt akárhol lehet persze attól függ helyes e vagy meg magas
3/20 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, szóval ha helyes vagy magas lennék, az nem lenne előnyös. De 24 éves vagyok, szép alakom van és szerintem az arcom is elég szép.
2021. jún. 9. 17:06
4/20 Lazy Lover válasza:
akkor neked könnyű dolgod lesz :D elég ha ki írod facebookra fiúk valaki dugni? már is 100000 leveled lesz
5/20 A kérdező kommentje:
Valahogy ragaszkodnék azért, hogy ezt anonimabb módon intézzem. Plusz jó lenne szép emberekkel ismerkedni, ha már egyéjszakás akkor legalább a vonzalom meglegyen.
2021. jún. 9. 17:11
6/20 anonim válasza:
Az attól függ milyen platformon szeretnél ismerkedni,mert vannak erre való oldalak is,itt is,stb…
Melyik megyéből keresel?
Amúgy kapsz mindjárt vagy 50 privát üzit is és lesz miből válogatnod….
7/20 A kérdező kommentje:
Milyen platformokra gondolsz? Ilyen Tinder meg hasonlóak?
2021. jún. 9. 17:19
8/20 anonim válasza:
Igen,de azokban nem hiszek…vagy lehet itt is akár…
9/20 anonim válasza:
Nehogy már lányként ne taláj, istenem...
Ha fiú lennél érteném a problémát de szerintem alapból azért írtad ki hogy legyen 100000000 privát leveled
10/20 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es. Azt mit kezdek a hozzád hasonló pocakos kockákkal, akiknek fogalma sincs hol a csikló? :D
2021. jún. 9. 17:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!