Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Rácuppantok egy srácra ha Gucci trikó van rajta?
Figyelt kérdés
Lehet ezzel csajozni?
Egy ilyen trikó kb 1.3 milla forint csak a félreértések miatt.
2021. jún. 9. 14:39
21/25 anonim válasza:
Nem írtad el kérdező? U helyett nem E-t akartál írni?
22/25 A kérdező kommentje:
Nem írtam el és nem sötét bőrű vagyok. De köszi az eddigi válaszokat.
2021. jún. 9. 18:00
23/25 anonim válasza:
Én a 8 kerületben lakom, eddig nem is tudtam, hogy a környék lakossága ilyen gazdag volna.
Ezt hordja mind.
Meg a Calvin Klein.
A nők pedig Versache ruha, és Guess.
Persze mind a tömött buszon utaznak, gondolom az utolsó fillérjük is ráment a segélyből, és dezodorra meg buszra nem maradt ezért bliccel mind.
Elvből nem jönnék össze többek között olyannal se, aki aranyláncot hord.
Egyszerűen ha a rézbőrűeknek tetszik, akkor nekem az a státusz, hogy véletlenül sincs.
24/25 anonim válasza:
Akinek van ízlése és stílusa az nem hord Guccit.
25/25 anonim válasza:
Aki tudott hord, azt a lányok nem igazán érdeklik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!