Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Rácuppantok egy srácra ha Gucci trikó van rajta?
Figyelt kérdés
Lehet ezzel csajozni?
Egy ilyen trikó kb 1.3 milla forint csak a félreértések miatt.
2021. jún. 9. 14:39
11/25 anonim válasza:
Kizárt, nem érdekel a ruha. Eleve van egy véleményem arról aki azt hiszi hogy attól lesz hude menő hogy mutogatja a vackait közben meg senkit nem érdekel.
12/25 anonim válasza:
A gucci trikó meg a 30 éves hármas golf különösen jó párosítás.
13/25 anonim válasza:
Nem.Azért nem fogok rácuppani mert Gucci trikót hord..
14/25 anonim válasza:
Józsefvárosi piacon vettél egy kamu Guccit 3000-ért? A hülye is látja hogy replika...
De lehet a cig@ny pin@knak bejön 😊
15/25 anonim válasza:
Én 1x estem ebbe a hibába, hogy nem a pasit néztem, hanem a pénzét.
Imponált az autója, a cuccai, az utazások.
De pl a szex borzasztó volt.
Nem minden a pénz.
17/25 anonim válasza:
Én láttam hasonló esetet, egy Nike pulóver miatt.
19/25 anonim válasza:
:DDD most tudtam meg hogy ennyit ér, amügy pár 100 ezer ft ra tippeltem volna.
Figyelj ha a nadrágja felett kilátszik a boxere és az is Gucci, akkor ott helyben lerángatom róla :D
20/25 anonim válasza:
Ha a farkára tetováltatja hogy guccsi meg luivutton (nyugi, tudom, hogy nem így kell írni őket), akkor azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!