Jófogás miért nem enged Gucci terméket meghirdetni, amikor annyi márkát enged?
Tiltott nála, visszadobja.
Mi lehet az oka?
Van 3 db boxerem amit meg akarok hirdetni, sosem hagyja és végül olvastam, hogy másoknak sem, mert tiltott termék náluk.
Ráadásul valódi Gucci, csak a méret nekem nem lett jó.
Oké, nem tudja, hogy valódi-e, de más márkák nincsenek így tiltva, az is lehet hamis.
Ne írd ki hogy Gucci. Írd úgy, hogy G...i. És a képeket firkálj bele a logóba. Húzd át egy vonallal a feliratot, vagy valami. Akkor nem fogja levenni.
Nagyon sokan így hirdetnek. Nem csak a Guccinál csinálja ezt a Fb.
De a Jófogás van, hogy így is visszadobja. VAn amikor figyelmetlenek és átengedik szerencsére.
A másik pedig hogy így sokkal kevesebben kattintanak rá.
Már ezért árulom olcsóbban mint kellene.
Bocsi, elkerülte a figyelmem, hogy jófogásról beszélünk. Ha Guccit árulsz, szerintem felejtsd el a jófogást. Gucci alsónadrágért nem oda fog menni az ember :D.
Sokkal előbb javaslom az FB marketplacet. Ott nem veszik le a hirdetést, ha úgy teszed ki.
Sokkal több emberhez eljut.
Vagy tudok javasolni erre specializálódott csoportokat. (Pl.: Sznobraktár FB csoport)
A Gucci NEM gyárt boxert, hölgyeknek alsónemüt igen, de férfi boxert nem. Ezt mint törzsvásárló jól tudom.
Nem kellene a gagyi hamisítványokat eredetinek eladn. Talán ez lehet a probléma?
Sikerült meghirdetni jofogason és el is kelt. Köszönöm.
Nyilván normálisabb moderátorhoz került és ő jóváhagyta.
Ja és igen. Közbe én is ráeszméltem arra amit a 4-es mondott, el is kerülte a figyelmem hogy mit árulsz... Nincs hivatalos Gucci fehérnemű! Fürdőnadrág van. Boxer nincs.
Úgyhogy őszintén... Menj a bús p-ba amiért hamis dolgokat árulsz :)
Már bánom, hogy ilyen segítőkész voltam...
Aki meg meg veszi, annak külön gratulálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!