Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, engedjem el,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, engedjem el, vagy életemben először küzdjek valakiért, valamiért aki/ami fontos nekem ?

Figyelt kérdés

Összeismerkedtem egy lánnyal közel fél éve, mindketten a baráti társaságunkkal iszogattunk. Rögtön szikra volt, ami azóta se múlt egyik találkozásnál sem, nehezen tudnám leírni mit érzek amikor vele vagyok, dehát a szerelem nem is egy olyan dolog ami egy könnyen leírható valami, mindenesetre be nem áll a szánk, mindenről el tudunk beszélgetni, hasonlóak az érdeklődési köreink, sose gondoltam volna, hogy ilyet mondok, de azt hiszem ő a nagy Ő számomra. Lefeküdtünk ami szintén elég jól sült el azt hiszem mindkettőnk számára. A bökkenő, hogy van barátja, sok éves első kapcsolat, és idővel egyre inkább kihátrált a velem való továbbiaktól, úgymond barátzónába lettem téve ugyanakkor minden nap dumálunk messengeren. Hogy lehet barátzóna az amikor két ember kölcsönösen kívánja egymást? Tudom, hogy nem a legerkölcsösebb dolog ez az egész, de úgy érzem nem szabadna elengednem, a barátja korábban már megcsalta, szóval nem egy harmonikus jó kapcsolatról beszélünk, bár ez tudom engem nem ment fel, ahogy őt sem.

Amióta kicsit eltávolodtunk próbáltam mások felé nyitni, egy lánnyal lefeküdni, de nem is ment, sose hittem volna, de így hogy megtapasztaltam milyen érzés szerelemmel szeretni a puszta testiség már önmagában alig jelent valamit. Lányok/Srácok, engedjem el és törődjek bele, vagy van értelme tovább forszíroznom a dolgot ? Rég találkoztunk, jópár hónapja, de tervbe van egy találkozás, beszélgetés, menjek el, vagy inkább ássam el az egészet, és felejtsek?

Előre is köszönöm a válaszokat:)! legyen szép napotok és

2021. jún. 9. 09:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Fúúú

Hány évesek vagytok?

Nehéz egy kapcsolat minőségét megítélni kívülről. Persze, az jelent valamit, hogy a pasi is megcsalta, meg hát a csaj is (ugye veled) a pasit, de ez nem feltétlen jelenti még azt, hogy az a kapcsolat már kukázható. De pl korfüggő is, ezért kérdeztem a korotokat.

És mit mondott a lány, miért van abbana kapcsolatban, ha közben másokkal kavar stb..?

Az a helyzet, hogy a hosszűtávú kapcsolatoknak meg kell mérkőznie azzal, hogy az ember képes időről időre szerelemre gyúlni új emberekkel úgy, hogy közben van egy fix párja. Ez ellen csak akkor lehet tenni, ha elzárkózol minden új embertől, vagy kasztráltatod magad. A kérdés az, ogy ezzel hogy bírkózol meg, hiszen ez lényegében a hűség tesztje. Szóval önmagában az, hogy egy párkapcsolatban lévő csajjal szerelmesek lettetek, még nem feltétlen ad "jogalapot" semmire, ez ilyenkor az ő döntése. Ő viszont döntött, kikacsintott a kapcsolatából, ez viszont már adhat alapot arra, hogy tovább próbálkozz. És reménykedj, hogy ha összejössz vele, nálad nem fogja ugyanezt csinálni egy külső féllel:D

Én a helyedben próbálnám finoman arról beszéltetni a csajt, hogy milyen a kapcsolatuk, ha csak a megszokás tartja össze, miért jó benne lenni, miért nem jó. Kicsit szarkavarásnak hangzik, de igazából lehet a csaj nem is agyal ezen, együttvan a szokásos pasival oszt annyi. Akkor meg már lehetne veled is:D

2021. jún. 9. 09:53
 2/8 anonim ***** válasza:
30%

Jah és még annyi

"erkölcstelen" - mondod. De te nem vagy kapcsolatban. A megcsalás az mindig a kapcsolatban lévő ember döntése, nem a harmadik félé, szóval ebben te nem vagy hibás. A kapcsolatban lévő ember tanulja meg hűségesen hárítani mások közeledését, vagy fogadja el, hogy ő a felelős a megcsalásért.

2021. jún. 9. 09:54
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ, ment a piros pont :D!

Nem vagyunk még veteránok, de már tinik sem, 25 évesek vagyunk. Nagyon jókat írsz és totálisan egyet is értek velük, mármint amúgy .. öregednék mellette pár évet, tudván, hogy mi hogy ismerkedtünk meg, hogy mellettem vajon mi történne .. Ugyanakkor voltam már olyan kapcsolatban, ahol nem voltam szerelmes és megfogadtam, hogy ezt többet nem, nem csaltam meg a párom, meg semmi, de lelki agonizálás volt végig.

Na igen .. a kapcsolatáról nagyon hallgat .. nagyon nagyon, gyakorlatilag alig tudok róla valamit. Erőltetném a személyes találkozókat, de nem nagyon sikerül összehozni.. legutóbb közel 2 hónapja találkoztunk, úgy, hogy nagyon közel lakunk egymáshoz .. nem tudom mi ennek is az oka, talán én tényleg csak testileg vagyok rá hatással, bár azt kétlem, hát srácok nem vagyok egy Alan Delon :D. Sose néztem romantikus filmeket, de amikor mi összenézünk, abban mindig szikra van.

Azért van a kapcsolatban, mert hát.. mint ember nagyon szereti, meghát egy háztartásban laknak, stb ... meghát azért őszintén szólva, én s ekönnyen alapoznék magamra egy kapcsolatot, nincs munkám, stb ... szóval ja, nem vagyok egy főnyeremény.

2021. jún. 9. 10:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Hááááááááááááááát igen, így azért necces rád jövőképet alapítani, és az is igaz, hogy egy meglévő háztartásból kilépni eléggé olyan, hogy 0ról kell kezdeni mindent..

Az, hogy nem beszél a kapcsolatáról.. hm.. hát ez vagy azt jelenti, hogy nagyon titkolózik, de ez elég furcsa lenne, miközben sokat és mélyen beszélgettek... vagy a "ha nincs hír, az is jó hír" elven igazából minden rendben. Ez persze lehet langyos lábvíz is, de a lényeg, hogy nincs panaszra oka. Ami a te szempontodból probléma.

A találkozásoka térdemes nyomatni. Javaslom ne az legen a lényege, hogy "találkozunk, beülünk valahova, beszélgetünk" hanem aktív program aminél már nem feltétlen maga a találkozás az ürügy. Mittudomén, bowlingozás vagy mozizás, akár a baráti társasággal együtt, ha megoldható. Ha nem találkoztok, nagyon nehéz nem chatbarátként tekinteni rád.

Illetve ja, azért érdemes lenne megtudni dolgokat a kapcoslatáról. Ha rizikózni akarsz, rákérdezhetsz, hogy "ez tulajdonképpen mi volt köztünk? Miért feküdtél le velem, miért beszélgetsz velem, ha most meg nem akarsz semmit?". Ez kiugrasztja a nyulat a bokorból, de megvan az esélye, hogy ha futókalandnak vagy barátnak tekint téged, tönkre is vágja a kapcsolatotokat, hisz egyértelműsíti, hogy te többet akarsz, ő meg nem. Szóval az ilyet vagy végső megoldásként, vagy nagyon jól időzítve érdemes elsütni.

Éshát.. ja, szerezz munkát, stb:D könnyű mondnai:D De egy létező egzisztenciával a mama-hotel nem veszi fel a versenyt, ez nyilvánvaló.

2021. jún. 9. 11:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Amíg akar veled találkozni, addig találkozz vele. Amíg van esély szexre, addig szexelj vele. Ne hagyd kihűlni a kapcsolatot. A barátjával csak azért van, mert első kapcsolat, nincs gyakorlata a szakításban se. Nem lehet véletlen, hogy veled lefeküdt.

Szerelmes vagy, semmi erkölcstelent nem tettél. Küzdj érte, maradj az életében, közel hozzá és próbálj vele rendszeres szexet összehozni. A szex megváltoztatja a kapcsolatotokat, többé nem lehettek csak barátok.

2021. jún. 9. 12:16
 6/8 A kérdező kommentje:

Éppen amúgy most nagyon maga alatt van, aminek persze nem örülök, de eléggé úgy csal a szimatom, hogy a párjával, mert egy kis utánakereséssel, kutatással megtudakoltam a srác nevét, meg, hogy mikor van a évfordulójuk, és az időpont kínosan egybevág a lelki tusájával :d Jó nem kellett hozzá sherlock jelmez, hogy ezeket kiderítsem :D

Írta nekem, hogy most pár napig nem szeretne senkivel beszélgetni, össze akarja magát szedni, amit úgy gondoltam tiszteletben is tartok, ez 5 napja volt .. azóta azért kicsit kezd megint úgy tűnni a dolog, hogy szimplán nem érdeklem, ezt sajnos már többször mondtam is neki, amire következetesen az volt a válasz, hogyha nem érdekelném akkor már rég nem beszélnénk és hogy elvileg velem tartja a kontaktot még így is a legjobban .. Igazából mindig utáltam a tapadós embereket, szóval némiképp megnyugvás lenne az is, ha egyértelmű lenne, hogy nincs keresnivaló .. igazából ez a találkozás döntené el bennem elsősorban a dolgokat, dehát.. nem nagyon akar összejönni, pedig azért én nem egyszer felajánlottam. Azt már mondta nekem, hogy jelenleg nem akar többet, szóval úgymond egyértelműsítette, hogy nincs semmi, ugyanakkor meg azért legutóbbi találkozónknál, ami igaz ugye már nem most volt, de később, mint ahogy az előbbit kijelentette, megint volt csók, ráadásul számára irtó kínos közegben, ahol ha kiderül, hogy velem úgymond volt valami, akkor rengeteg kapcsolata megromolhat, persze nem látták, mert épp kettesben voltunk, de akkor is meredek volt.

Hát amondó vagyok, most kivárok addig amíg ír .. aztán ha nem veti fel a találkozót az elkövetkezendő nem túl hosszas időintervallumban akkor úgy veszem, hogy ennek Caput.

Amúgy tökre köszi a válaszokat, tanácsokat, full jófej vagy, ritka az ilyen ember.

2021. jún. 9. 12:16
 7/8 A kérdező kommentje:

#5 Igen, teljesen egyetértek .. ahol szex van, ráadásul szenvedélyes, az már sehogy se barátság ..

Hát drukkoljatok, azért a gyorsan ható idegméreg ott lesz a zsebemben, ha nem mutat hajlandóságot :D

2021. jún. 9. 12:18
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
Nekem a történetből az jött le, hogy a csaj engedett a pillanatnyi hevületnek, de mivel az ágyban nem azt kapta, amiért érdemes lenne lecserélni a barátját rád, inkább marad nála.
2021. jún. 11. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!