Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nektek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyire fontos az, h a párotok orálisan, vagy kézzel kényeztessen Titeket? Fontos Nektek, h ez kölcsönös is legyen? H ha Ő csinálja Nektek, akkor Ti is Neki, és fordítva? Vagy nem bánjátok, ha Ti csináljátok, de Ő nem viszonozza?

Figyelt kérdés
Remélem érthető a kérdésem.
2019. szept. 23. 11:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha én csinálom,igazából elvárom a viszonzást. Megfelelően tisztán tartom az intim régióimat, gyantáztatom is stb. Tehát nincs akadálya a nyalásnak és/vagy ujjazásnak. Ha meg undorodik attól hogy a szája érintkezzen a puncimmal,akkor ne várja el tőlem hogy én a számba vegyem a farkát.A kölcsönösség híve vagyok ezen a téren. Én nagyon szeretem a páromat szájjal kényeztetni, és rosszul esne amúgy ha elmaradna a viszonzás. Szerencsére a párom nagyon szeret nyalni úgyhogy nincsenek ilyen gondok nálunk.
2019. szept. 23. 11:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Számomra fontos
2019. szept. 23. 11:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem sajnos a férjem nem kényeztet pedig én őt igen!

Ha még kér rá akkor orálisan ki elégítem, meg maszturbálok neki!

De már meg untam mivel mikor én kérem ő nem teszi meg undorodik a puncimtol ezért nem nyal. Néha masztizik.

23n

2019. szept. 23. 11:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A szexben adni és kapni szokás, nem elvárja az ember az orál viszonzását, hanem a másik félnek kellene, hogy természetes legyen (saját magától, külön kérés nélkül).
2019. szept. 23. 11:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki szereti az bánni fogja, ha kimondja ha nem. Hosszútávon ez megmérgezheti az egész együttlétet mert sok dolog megfordulhat a fejében pl egy elég negatív hogy undorodsz az ízétől de ez mindig a két félen múlik beszélni kell kompromisszumot ebben is lehet hozni bár szexél eléggé nehéz lemondani róla. Ha kifogsz egy olan nőt aki nem szereti csinálni akkor legyél készen hogy előjön ha te se én se szitu és akkor nincs szopás.
2019. szept. 23. 11:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Meglepő, de nem annyira fontos. Persze, szeretem, amikor nyalakodik, nagyon jól csinálja, de ritkábban fordul elő, akkor is, ha én gyakran kényeztetem orálisan. Mondjuk, én imádom őt a számmal kezelésbe venni, nagyon szeretem az érzést, hogy ilyen örömet okozhatok neki.
2019. szept. 23. 12:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem jó, ha orálisan kényeztetnek. Nem, nem szégyellem a testem, egyszerűen nem élvezem, kézzel sokkal több örömet okoz. Én pedig szívesen teszem, mert nagyon felizgat. Nem vagyunk egyformák.

A legjobb, ha mindenki megtalálja a hozzá passzolót, hogy ne legyen semmi kényszer, és elvárás!

2019. szept. 23. 12:14
 8/12 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon fontos . Nem szopok amíg nem -nyal ki

És nincs szex kölcsönös orál nélkül. Ha nem kapom meg azt amire a testem vágyik akkor az a pasi kuka hiába van szép farka . Nekem nyalástól van a legibtenzívebb orgazmusom.

Természetesen ha ép megvan és ömlik belőlem a vér, nem várom el hogy viszonozza . De a maradék 3 hétben alap

2019. szept. 23. 12:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A szex- akár csak egyéjszakás, adok-kapok dolog.

Habár akivel most vagyok, már régen mondta, hogy ő nyalni nem szeret, ujjazni annál inkább.

Én meg imádom őt szpni, szóval nekem teljesen jó így, de nem tudom, másnàl tudnàm-e tolerálni. Kivéve, ha nagyon rosszul csinálja, akkor én kérném meg, hogy többet ne...

2019. szept. 23. 13:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fontos! Ugyanúgy oda vissza működjön a dolog.
2019. szept. 23. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!