Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire fontos az, h a párotok orálisan, vagy kézzel kényeztessen Titeket? Fontos Nektek, h ez kölcsönös is legyen? H ha Ő csinálja Nektek, akkor Ti is Neki, és fordítva? Vagy nem bánjátok, ha Ti csináljátok, de Ő nem viszonozza?
Engem sajnos a férjem nem kényeztet pedig én őt igen!
Ha még kér rá akkor orálisan ki elégítem, meg maszturbálok neki!
De már meg untam mivel mikor én kérem ő nem teszi meg undorodik a puncimtol ezért nem nyal. Néha masztizik.
23n
Nekem nem jó, ha orálisan kényeztetnek. Nem, nem szégyellem a testem, egyszerűen nem élvezem, kézzel sokkal több örömet okoz. Én pedig szívesen teszem, mert nagyon felizgat. Nem vagyunk egyformák.
A legjobb, ha mindenki megtalálja a hozzá passzolót, hogy ne legyen semmi kényszer, és elvárás!
Nagyon fontos . Nem szopok amíg nem -nyal ki
És nincs szex kölcsönös orál nélkül. Ha nem kapom meg azt amire a testem vágyik akkor az a pasi kuka hiába van szép farka . Nekem nyalástól van a legibtenzívebb orgazmusom.
Természetesen ha ép megvan és ömlik belőlem a vér, nem várom el hogy viszonozza . De a maradék 3 hétben alap
A szex- akár csak egyéjszakás, adok-kapok dolog.
Habár akivel most vagyok, már régen mondta, hogy ő nyalni nem szeret, ujjazni annál inkább.
Én meg imádom őt szpni, szóval nekem teljesen jó így, de nem tudom, másnàl tudnàm-e tolerálni. Kivéve, ha nagyon rosszul csinálja, akkor én kérném meg, hogy többet ne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!