Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Melyik mennyire fontos?
Ha lenne 100 egységetek, amit rátehettek egy pasira, melyik részre mennyit tennétek?
Arc, hangszín, testalkat, szexuális teljesítmény (mennyiség és minőség hand-by-hand).
Kort is kérek, s hogy hány pasival feküdtetek le eddig. Szüzek válasza is releváns, de hazugságokat nem szeretnék. Mennek majd a piros/kék/zöld kezek. A KÉRDÉSRE kérek választ, az jelenti a zöld kezet.
Igaz nincs felsorolva, de nekem a személyisége olyan 60. A kinézete 30. A szexuális teljesítmény 10.
Szűz vagyok és még nem volt barátom, de masztizni is kb havonta/kéthavonta szoktam szóval nem hinném hogy nagy igényeim lennének. 18/L
Arc 40
Hangszín 10
Testalkat 10
Szexuális teljesítmény 40
Eddig 3 férfival voltam
26 éves vagyok.
Nagyjából a #8-as kérdező fedi le a többség arányait. Azzal az eltéréssel, hogy minél fiatalabb egy nő annál nagyobb hangsúlyt helyez a külső megjelenésre illetve a szexuális teljesítményre.
Az igazság viszont az, hogy megfelelő és kielégítő szexuális összhang nélkül egyetlen kapcsolat sem fog tudni működni - vagy legalábbis nem boldogan, kiegyensúlyozottan.
Huhh, nekem mind egyformán fontos. De a legfontosabbak kimaradtak: személyiség és intelligencia. Mondjuk erre adnék 40-et, a többi egyaránt 15-15.
46 éves vagyok, és nem tudom, hány pasival voltam eddig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!