Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt a legperverzebb dolog amit csinált?
A legelső párommal történt nehéz hosszú faraszto nap volt, haza mentem aztán már q szoknya is meg minden feszült rajtam gondolom leveszem majd addigra felöltözök mire jönlevetkőzök pucérra erre elkezdek táncolnieljátszom hogy énvqgyok a gitáros (közbe megy q zene) becsukoma szemem és es így az ágyon fekve "gitározok" errre erzem hogy e pénisz hozzám ért . Kiderült hogy a párom volt az mert korábban haza jött aztán szexeltünk egy nagyot. Élveztük:)
21 voltam akkor
Most 25 l
A feleségem szájában élveztem el és utána vadul csókolóztunk, és Ő közben a farkamon csúszkált a neves tocsogó puncijával. Számomra ez egy fenomenális élmény volt!
46F
Vendégségben fürdőben punci illatos tangát szagolgatva kivertem.Tiszta tangába meg pár csepp ondómat csepegtettem.
Távolsági buszon éjjel vertem, a másik sorban az ablak visszatükröződésből a csaj nézte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!