Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek mi volt a legperverzebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi volt a legperverzebb dolog amit csinált?

Figyelt kérdés
Nemet és kort

2021. jún. 7. 19:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
30%
Fenékbedugattam magam egy kutyával
2021. jún. 14. 00:13
 22/30 anonim ***** válasza:
71%
Kölcsönös szájba pisilés a párommal, csoportos szex 4 pasival, egy másik lány popsijába bedugtam a nyelvem fürdés közben. L26
2021. jún. 14. 09:28
 23/30 anonim ***** válasza:
57%

A legelső párommal történt nehéz hosszú faraszto nap volt, haza mentem aztán már q szoknya is meg minden feszült rajtam gondolom leveszem majd addigra felöltözök mire jönlevetkőzök pucérra erre elkezdek táncolnieljátszom hogy énvqgyok a gitáros (közbe megy q zene) becsukoma szemem és es így az ágyon fekve "gitározok" errre erzem hogy e pénisz hozzám ért . Kiderült hogy a párom volt az mert korábban haza jött aztán szexeltünk egy nagyot. Élveztük:)

21 voltam akkor

Most 25 l

2021. jún. 14. 18:55
 24/30 anonim ***** válasza:
16%
Lefostak egy bulin a budin
2021. nov. 18. 17:44
 25/30 Domi 2000 ***** válasza:
100%
Többesben szexeltünk (nyolcan). Aztán mi kórusban kértük a lányoktól, hogy leszbizzenek. Megtették, mi pedig rájuk vertük. Aztán ők kezdtek ordítozni, hogy akkor most mi csináljunk pasiszexet. Annyira be voltunk indulva, hogy először leszoptuk egymást, aztán fenékbe is dugtuk. De nem volt benne semmi rossz. Még le is pisiltük a szeretkező párokat. Az összes résztvevő 17 és 20 év közötti volt.
2022. márc. 29. 19:10
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Szopattam a nejem miközben szoptatott.
2022. aug. 6. 08:07
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Fingottam az akkor jó külsejű lány riválisom előtt! Üdv egy pukifétises fiatal srác! 🤣🤣🤩🤩
2023. márc. 7. 20:28
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
A többi az inkább hokizás képzelgés amit tudnék mondani plusz ahhoz kapcsolódó videók nézése youtube-on 😀
2023. márc. 7. 20:29
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

A feleségem szájában élveztem el és utána vadul csókolóztunk, és Ő közben a farkamon csúszkált a neves tocsogó puncijával. Számomra ez egy fenomenális élmény volt!

46F

2023. márc. 23. 09:20
 30/30 anonim ***** válasza:
66%

Vendégségben fürdőben punci illatos tangát szagolgatva kivertem.Tiszta tangába meg pár csepp ondómat csepegtettem.

Távolsági buszon éjjel vertem, a másik sorban az ablak visszatükröződésből a csaj nézte.

2023. máj. 13. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!