Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a legperverzebb, legextrémebb dolog szexuális téren, amit egyszer legalább szeretnétek megélni,kiorobalni és sokat fantáziáltok róla?!
Kérlel benneteket, hogy normálisan válaszoljatok! Valóban érdekel, hogy a női fejekben, ezzel kapcsolatban milyen gondolatok, vágyak kavarognak!
Köszönöm a normális és őszinte válaszokat!
Életkor is jöhet a válasz mellé!
Nyilvános szex. De nyilván nem úgy hogy akkor a Deák közepén uccu neki, hanem tegyük fel egy erdő vagy ilyesmi ahol el lehet bújni.
20/L
Langyosvizes medencében nyakig merülve jópár pasi a fejemre élvezne.
Bocs, privát nem erdekel, csak álmodozok róla!
Consensual Non-Consent Play, azaz egy olyan szerepjáték, amikor valamilyen formában előre megbeszélve eljátssza valaki, hogy megerőszakol.
25L
Aki már nyomná a privátot, az lécci ne, én is csak álmodozok még vagy minimum 5 évig. :)
#5 ezen mar en is gondolkoztam:D
Nekem kb minden, nincs olyan amit ne probalnek ki szerintem, max ami nagyon nagy fajdalommal jar azokat nem.
Mellem egy lany plusz egy pasi, vagy 2 pasi meg en,
Kikotozes, jatekszerek, nyilvanos, egyszoval minden :D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!