Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mi a legperverzebb,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevin_Wendell_Crumb kérdése:

Lányok! Mi a legperverzebb, legextrémebb dolog szexuális téren, amit egyszer legalább szeretnétek megélni,kiorobalni és sokat fantáziáltok róla?!

Figyelt kérdés

Kérlel benneteket, hogy normálisan válaszoljatok! Valóban érdekel, hogy a női fejekben, ezzel kapcsolatban milyen gondolatok, vágyak kavarognak!

Köszönöm a normális és őszinte válaszokat!

Életkor is jöhet a válasz mellé!

2021. ápr. 1. 14:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Édes hármas 36 vagyok.
2021. ápr. 1. 14:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvános szex. De nyilván nem úgy hogy akkor a Deák közepén uccu neki, hanem tegyük fel egy erdő vagy ilyesmi ahol el lehet bújni.

20/L

2021. ápr. 1. 15:00
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
Nem írom le, mert túl sok privátot kapnék.
2021. ápr. 1. 15:06
 4/10 anonim ***** válasza:
94%

Langyosvizes medencében nyakig merülve jópár pasi a fejemre élvezne.

Bocs, privát nem erdekel, csak álmodozok róla!

2021. ápr. 1. 15:33
 5/10 anonim ***** válasza:
95%

Consensual Non-Consent Play, azaz egy olyan szerepjáték, amikor valamilyen formában előre megbeszélve eljátssza valaki, hogy megerőszakol.

25L

Aki már nyomná a privátot, az lécci ne, én is csak álmodozok még vagy minimum 5 évig. :)

2021. ápr. 1. 16:20
 6/10 anonim válasza:
100%

#5 ezen mar en is gondolkoztam:D

Nekem kb minden, nincs olyan amit ne probalnek ki szerintem, max ami nagyon nagy fajdalommal jar azokat nem.

Mellem egy lany plusz egy pasi, vagy 2 pasi meg en,

Kikotozes, jatekszerek, nyilvanos, egyszoval minden :D

22/L

2021. ápr. 3. 12:18
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
6-8 beontes utan akar extrem anal, nagyon hosszu/hajlekony dildokkal, konyekig...
2021. ápr. 15. 10:27
 8/10 anonim ***** válasza:
92%
Nincs olyan, már kipróbáltam amit akartam.32 nő
2021. máj. 6. 22:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A párommal egy lányt szolgakent használni, perverz jatekokban... Persze nem durván csak ami mindenkinek jól esik
2021. jún. 8. 17:08
 10/10 anonim válasza:
90%
Ezt már kiprobaltam 13 évesen, nefekudtem a nagymamámék nagy házorzo kan kutyaja ala (nadrágban, bugyiban) tehat nem volt kozvetlen erintkezes de mar nagyon banom, es szegyellem
2021. júl. 17. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!