Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek mi volt a legperverzebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi volt a legperverzebb dolog amit csinált?

Figyelt kérdés
Nemet és kort

2021. jún. 7. 19:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%
Az gáz, ha a 10-es sztorijára felizgultam lányként?
2021. jún. 7. 21:52
 12/30 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem nem, de lehet csak mi is gázak vagyunk :D

10-es voltam.

2021. jún. 7. 21:57
 13/30 anonim ***** válasza:
91%
A félkész házunkban szexeltünk az ablakban. Később kiderül hogy átjött a szomszéd mert keresett minket és végignézte az egészet. Párom feltett az ablakba és az egész fal dörömbölt. Nálunk elég izgalmas minden szex, mert sokszor szituációkat játszunk el és akkor is eljátszottunk valamit, talán építészmérnök-lakástulajdonos volt a téma.
2021. jún. 7. 21:58
 14/30 kyoman ***** válasza:
91%

Elég sok perverz dolgot csináltam már. De egyik exem jut eszembe mikor este letámadott és vadul szopni kezdett és rendesen szájába élveztem majd

rögtön még bele is ült még a merev farkamba és vadul megcsokolt tele a saját spermámmal szájával.

2021. jún. 7. 22:09
 15/30 anonim ***** válasza:
62%

Posibapisilés majd kicsorgatás; szex a szülőkkel egy szobában, miközben ők aludtak;

Szex úgy, hogy mások aludtak ugyanabban az ágyban közben; análszex a mamával való videohívás közben; orál egy pult mögött, miközben a túloldalon több mint száz ember volt; gyümölcs kievése fenékből.

2021. jún. 7. 22:20
 16/30 anonim ***** válasza:
90%

Az egyik volt párommal a kapcsolatunk eleje csak a szexről szólt... Első alkalommal mikor együtt voltunk egymásnak estünk orállal majd mikor végeztem vele letámadott és olyan jó volt hogy kisidő után a szájába is élveztem majd fölém hajolt és smároltunk de csak ezután nyelte le. Aztán közölte hogy szerette volna ha én is megkóstolom "magam".

Vele éltem át a legvadabb együttléteimet.

24F

2021. jún. 8. 08:45
 17/30 anonim ***** válasza:
77%

kölcsönös pisi és popsinyalás, többesek

28L

2021. jún. 8. 10:18
 18/30 anonim ***** válasza:
59%
Két barátom próbafülkében ráverte az arcomra, és úgy sétáltam tovább a plázában
2021. jún. 8. 10:30
 19/30 anonim ***** válasza:
13%
Leszoptam/nyaltam az egyetemi szexi tanárnő savanyú, ecetes, áporodott talpszagú lábait egy hosszú nap végén a szobájában. F
2021. jún. 8. 10:35
 20/30 anonim ***** válasza:
69%
18-as az azért nem kicsit igénytelen és gusztustalan. 😐
2021. jún. 8. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!