Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt a legperverzebb dolog amit csinált?
Szerintem nem, de lehet csak mi is gázak vagyunk :D
10-es voltam.
Elég sok perverz dolgot csináltam már. De egyik exem jut eszembe mikor este letámadott és vadul szopni kezdett és rendesen szájába élveztem majd
rögtön még bele is ült még a merev farkamba és vadul megcsokolt tele a saját spermámmal szájával.
Posibapisilés majd kicsorgatás; szex a szülőkkel egy szobában, miközben ők aludtak;
Szex úgy, hogy mások aludtak ugyanabban az ágyban közben; análszex a mamával való videohívás közben; orál egy pult mögött, miközben a túloldalon több mint száz ember volt; gyümölcs kievése fenékből.
Az egyik volt párommal a kapcsolatunk eleje csak a szexről szólt... Első alkalommal mikor együtt voltunk egymásnak estünk orállal majd mikor végeztem vele letámadott és olyan jó volt hogy kisidő után a szájába is élveztem majd fölém hajolt és smároltunk de csak ezután nyelte le. Aztán közölte hogy szerette volna ha én is megkóstolom "magam".
Vele éltem át a legvadabb együttléteimet.
24F
kölcsönös pisi és popsinyalás, többesek
28L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!