Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A punci alapvetően büdös?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A punci alapvetően büdös?

Figyelt kérdés

2021. jún. 7. 09:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Nem, ott valami baj van ha az.
2021. jún. 7. 09:59
 2/19 anonim ***** válasza:
92%

Nem. Ha valakinek nagyon erőteljes büdös akkor ott nem megfelelő a higiénia vagy valami fertőzése van.

Nap végére minden nemi szervnek van egy enyhe szaga, de nem szabad hogy ez nagyon erőteljes legyen.

2021. jún. 7. 10:03
 3/19 anonim ***** válasza:
46%
Én szeretem,ha van egy kis szaga.Beindít..
2021. jún. 7. 10:12
 4/19 anonim ***** válasza:
78%
Szaga, bocsánat illata van mindig. Ez lehet nagyon kellemes és igen kellemetlen is (mondjuk, akkor már valami baja lehet). Nője válogatja.
2021. jún. 7. 10:21
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Van egy sajátos szaga, igen. Pont úgy, ahogy a faroknak, szájnak, honaljnak, köldöknek, seggnek, talpnak. Hiába mosod, egy két órával később mindennek meg van az a tipikus szaga. De ez teljesen normális. Attol meg nem budos, csak siman punci szaga van. Vagy illat, nevezze ki minek akarja. De nem budos.

Ez olyan h valakinek keserű a sor, valaki meg imádja.

2021. jún. 7. 10:32
 6/19 anonim ***** válasza:
88%

A szagot egy baktériumkultúra okozza, ezt nem lehet kiirtani. Normál esetben nem büdös, de van szaga.

Ha beteg, akkor elszaporodhat egy másik kultúra is, ami már tényleg büdös.

2021. jún. 7. 11:00
 7/19 anonim ***** válasza:
92%
Mindennek van illata. Ha ápolt, tiszta akkor nem - sőt a legjobb illat a világon!
2021. jún. 7. 11:33
 8/19 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy alapból van egyfajta szaga, függetlenül attól, hogy nincs fertőzés.
2021. jún. 7. 11:34
 9/19 anonim ***** válasza:
33%

“Szia! Gyuri vagyok...”

[link]

2021. jún. 7. 11:45
 10/19 anonim ***** válasza:
83%

"alapból van egyfajta szaga"

Nem, alapból nincsen szaga.

Illata (amit külön azért termel) a szeméremdombnak van, mindkét nemnél. A nőknél ez azért készül, mert a férfiak bátrabbak lesznek tőle.

A nőknél a tejsavbaktériumok okozzák a normál szagot, a fertőzések a többit.

2021. jún. 7. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!