Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Penetráns makkbűz?
Fúj. Ha a szobában terjeng a szag olyan erős akkor az egyáltalán nem normális. Én meg sose éreztem ilyet, de nem is akarok ez undorító.
Biztos nem feküdnék le vele.
H már a szobát ellepi a szag, akkor ott valami nem oké. :D
Minden kukacnak van valamennyi illata, mint minden nuninak is.
De azt nem érzed normál esetben, csak h közel hajolsz és beleszagolsz. :)
fúj, bazmeg
nekem csak olyankor volt ilyen, amikor nem ráztam le normálisan hugyozás után, és megrekedt (és megáporodott) a redőkben valamennyi húgymaradék
Penetráns makkbűz, micsoda megfogalmazás! Nagyon tetszett xD
Egyébként nem, nem normális az ilyen, azért ha az egész szobát belengi a szaga, ott már gáz van.
jesszusom, de sajnállak
egyáltalán nem normális, hogy ellepjen egy egész helységet a szag, ha normálisan tud mosakodni a barátod
lenne szaga de azt csak igazán közelről lehetne érezni, ha konkrétan az orrod alatt lenne
szerintem mondd meg neki, hogy nézzen valami tutorialt vagy hasonlót, ha nem tudja rendes megmosni a farkát
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!